Rivera desafia els veïns d'Errenteria: "Tornarem aviat"

El candidat de Cs celebra un míting a Errenteria sota una sorollosa cassolada i amb estelades i llaços grocs als balcons

 

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha dirigit aquest diumenge als veïns d'Errenteria (Guipúscoa), que han decorat la Plaza de los Fueros amb llaços grocs, coindicint amb el míting que la formació taronja ha fet aquest migdia al poble de Guipúscoa. Mentre Rivera parlava els veïns de la plaça feien una cassolada, el que dificultava sentir les paraules dels polítics de Ciutadans. Quan ha acabat l'acte, els membres de la formació taronja han hagut de sortit escortats per la Ertzaintza, i després Rivera ha fet una piulada al seu Twitter on ha afirmat: "Així ens ha rebut a Renteria l'odi nacionalista als que defensem la llibertat i la democràcia. Vist això, tornarem aviat. Ni un sol poble d'Espanya sense llibertat!"

 

A l'arribada del vehicle que traslladava Albert Rivera fins al lloc, la cridòria s'ha intensificat i els veïns han fet sonar cassoles, una banda sonora que s'ha mantingut durant tot l'acte. També ha augmentat de volum la megafonia de l'acte per intentar silenciar l'escridassada i els simpatitzants de Cs l'han rebut amb crits de "president, president!" El propi Rivera ha ironitzat sobre la situació i ha assegurat que la cassolada "dona ambient" al míting i ha animat els manifestants a picar "més fort" perquè "no s'escolta". Rivera els ha advertit que està molt acostumat a aquestes rebudes perquè ve de Catalunya i assegura que el constitucionalisme "mai es rendirà per unes cassoles o uns llaços grocs".

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?