El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera avisa als qui surten a “caçar vots” de Cs que els electors no són “ximples”
  • CA

El president de Cs, Albert Rivera, ha animat aquest dijous els electors a fer “pagar” al líder del PSOE, Pedro Sánchez, la “factura” de les eleccions i a deixar-li clar a les urnes que “no es pot jugar amb Espanya als daus”. També ha enviat un missatge als qui aspiren “caçar vots” taronges, recalcant que els vots són dels ciutadans i que els electors no són “ximples” ni “xifres”. “Anem a eleccions perquè hi ha una persona que ha decidit que Espanya és un joc, i jo li dic a Sánchez que amb Espanya no es juga”, ha proclamat Rivera, acusant el president en funcions d’haver optat per “tornar a tirar els daus” amb les noves eleccions.

Durant la intervenció de Rivera davant el seu grup parlamentari al Congrés, ha denunciat que el país es gastarà “175 milions que no té” en els nous comicis. “A qui li ha de sortir car de debò és a Sánchez. Que sigui ell, i no Espanya, qui pagui la factura”, ha reclamat. A més, ha aprofitat per llançar un missatge als qui surten a “caçar vots” de Cs el 10 de novembre. “Però què s’han pensat, que la gent és ximple? Els vots són dels ciutadans, no dels partits”, ha sentenciat, i ha advertit que els qui “tracten els votants com si fossin xifres” s’emportaran “una sorpresa”.

“Sánchez no té remei”, ha conclòs, i ha remarcat que, si algú tenia “algun dubte” abans del 28 d’abril, ara ja s’ha demostrat tot, i que cal acudir a les urnes amb una cosa clara: “Sánchez és el problema i Cs és la solució”, ha dit als seus companys. Rivera ha fet una crida a la “gent moderada”, als votants del PSOE i als qui dubten si votar o no perquè se sumin a Cs i contribueixin a què “les aigües d’Espanya tornin a la llera de la Constitució” i es pugui crear un govern de “constitucionalistes”, un grup del que exclou el PSOE si continua amb Pedro Sánchez al capdavant.

En aquest sentit, s’ha tornat a comprometre a buscar un govern de coalició amb el PP després del 10N si surten els nombres. “Liderar amb valentia i coratge la unió dels espanyols és el paper que ens ha donat la història en aquest moment”, ha afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa