Rivera aprofita el cas Huerta per qualificar de "mala decisió" la presidència de Sánchez

El líder Cs, Albert Rivera, en roda de premsa
El líder Cs, Albert Rivera, en roda de premsa | ACN

El líder de Cs, Albert Rivera, ha aprofitat la dimissió de Màxim Huerta per criticar l'arribada a la presidència del govern espanyol de Pedro Sánchez. A través d'una piulada, Rivera ha escrit que "arribar a la presidència del govern a qualsevol preu i improvisant per evitar que votin els espanyols va ser una mala decisió". El líder de Ciutadans al Congrés ha fet sang de la sortida del ministre de Cultura i Esports sis dies després de prendre el càrrec. A més, ha afegit que el nou govern de Sánchez és "el contrari que es necessitava per donar estabilitat i generar confiança en el futur". 


 
Comentaris
Català a Mallorca
X mala decisió la dels teus pares la nit que van engendrar-te. Adicte, que ets un adicte a incendiar-ho tot....entre altres coses
Fan one
Muy bien dicho Don Alberto. Cuando seas Presidente se les va a acabar la tonteria a todos éstos. Dos ostias bien dadas y todos firmes. Eres nuestra gran esperanza. No nos drefraudes. Y limpia esta gran y antigua nación de tanto inadaptado. MEJOR UNIDOS. ARRIBA ALBERTO.
Vilatá
No hi estem acostumats, aqui no dimiteix ningú, i per fi un que ho fa per descubrir un afer amb hisenda, tot ens sentim enganyats. Però per fi un ministre dimteix, ja era hora. Ara toca que tots junts es posin a treballar per les persones i no per veure qui mana i per quin lobi de poder.
Pussy Galore
Molt be Albert, tu segueix la linia recta que entra per els teus forats de nas, t'arriba directe al cervell, i et fa mantindre aquesta actitut guerrillera amb la realitat. Ets un machote i sabem que quan vulguis ho deixarás, perque tu... controles.
Para el Català a Mallorca.
Cuando sea Presidente de España ( que lógicamente incluyen las autonomías de Catalunya y Baleares), podrás morirte y acabar con tu miserable y desgraciada vida; tú, si que nos deberías haber nacido, has tenido una mierda de vida, llena de odio.

envia el comentari