Rivera critica el "campionat de corrupció" entre PP i PSOE

El president de Cs assegura que no pot ser optimista i que la situació és "crítica"
Albert Rivera
Albert Rivera | ACN

El president de Cs, Albert Rivera, ha afirmat que aquest dijous és "un dia terrible per a Espanya" amb motiu de la moció de censura impulsada pel PSOE contra el president del govern espanyol, Mariano Rajoy. "No puc ser optimista en un dia terrible per a Espanya, estem davant d'una situació crítica", ha afirmat en la seva arribada al Congrés. Després de les primeres intervencions del secretari d'Organització del PSOE, José Luís Ábalos, i del mateix Rajoy, Cs ha afirmat a través de les xarxes socials que s'estava veient un "campionat de corrupció" ja que els dos dirigents s'estaven recriminant els seus casos de corrupció. "Lamentable", ha apuntat. Ha afegit que mentre això passa, "els polítics que volen liquidar la democràcia" estaven "traient profit" de la situació.


 
Comentaris
Guany el que guanyi avui, els catalans hi perdem, com sempre amb Espanya!
Avui és un dia terrible Primo? ... però si els lladres que se'n van són els mateixos que ja hi eren ahir, i fa un any, i dos o tres , i ... o és que potser tu no ho sabies Primo mentre els feies la pilota i anàveu del bracet contra els catalans ?? Si no ho sabies és que ets tonto, i si ho sabies, ets col·laborador d'ells...
remigio III
Rivera critica el "campionat de corrupció" entre PP i PSOE. Calma les falanges primo. Encara eres jove per a comprendre que primer, t'engalanen i, després el tiren a les escombraries. Per què creus tu que estan gastant-se els diners amb tu? Tornaràs a presentar-te nu, però aquesta vegada serà per falta de decència i de roba.
Piti
Venga que los de ciudadanos, ya quieren empezar la verbena ?

envia el comentari