Rivera admet que cal reformar la Constitució però rebutja "inventar-se una nació de nacions"

El líder de Cs aposta per reforçar els ciutadans "lliures" i "iguals"
El líder Cs, Albert Rivera, en roda de premsa
El líder Cs, Albert Rivera, en roda de premsa | ACN

El president de Cs, Albert Rivera, ha admès que cal reformar la Constitució Espanyola però ha negat que hagi de ser per "inventar-se una nació de nacions". En una publicació a Twitter, Rivera ha afirmat que la reforma de la Carta Magna ha de ser per reforçar la nació de ciutadans "lliures i iguals", per "suprimir" els aforaments, "reformar o tancar" el Senat o canviar el sistema electoral. Uns aspectes, que segons Rivera, tant el PP com el PSOE "han bloquejat". El diputat del Congrés ha fet la piulada després que la ministra de Política Territorial i Funció Pública, Meritxell Batet, hagi apostat aquest dissabte per una reforma de la Constitució "urgent, viable i desitjable" per avançar cap a un model federal.

Comentaris
Jo
Fora feixistes
Rivera el feixista fracassat
Rivera has fracassat feixista!! Vés a buscar el Valls jajajajaja !! Així podràs refundar el partit amb un altra membre pel circ , com el PP amb l'idiota perillós de l'Asnar jajajajaja!! Continuem el procés cap a la independència!!!
cebrià
Mireu-lo, el nen maco!. Ja has gosat sortir de sota el llit on t'havies amagat?.
La veritat es que:
Rivera, ets un cadàver polític!
Pepon
Riverin el listin ,amo de el toro iberico se cree,!! Payaso
Pep
No se trata de inventar es una REALIDAD.La nacionalidad de Euskadi, de Catalunya y la de Castilla -España (porque se identifica con España).Y si hay alguna mas que levante la mano.Navarra que elija entre Euskadi y Castilla.Balears y Valencia entre Castilla y Catalunya.Algun tipo de federación.Todo con votaciones democráticas y sin imposiciones.Lo que no puede ser es que Castilla-España sea la única y las demás a desaparecer Sr. Rivera.
magda
ciudadanos de la cocaina te els dies comptats si el ibex35 no li paga la cocaina al golfo Rivera y su manada criminal
No existeixen les nacions de nacions
Per una vegada estic d'acord amb el Farlopín Falangito. Espanya és Espanya, i Catalunya, Catalunya.
JordiP
Mmmmmm ... he llegado a la conclusión de que los Rivera tienen un ramalazo de negación de la historia real y de fabulación de una historia a la medida de su capacidad intelectual. Por supuesto, José Antonio era muchíiiiiisimo más inteligente que este imitador de segunda clase. "Inventarse una nación de naciones": he, he, he. Ke vurru ke harriva a zer! igual es pensa que pot pressionar Sánchez! Il·lús!!!!
Trucafort
Rivera, ves em compta, que darrerament la cocaina no ve gaira tallada i pendras mal. Feixista i farlopero, mare de deu quin embolic que deus tenir al cap. Per ultim t'aconsello que et busquis feina. Aixis a final de mes tindrias uns ingressos. Gracies.
rd350
pura maldat
Vilatà
Ara et toca dir això? Al 2010 era independentista l'Albert, diu bé allò que li manen, i ho repeteixen com lloros tota la colleta de CiudadAnos. Plegueu, que s'ha vist tot el llautó
CIUDADANOS DE CAIXABANK, banda de genocides i drogadictes d'españa
Per que Caixabank subvenciona a aquesta llufa drograda i criiminal? Els comptes corrents de Caixabank subvencionen la droga a aquest malaje feixista i genocida, per que Faine?
Vicenç Ramoneda
La nació de nacions és el que hi ha ara però és fictici car la nació espanyola mai ha existit, com voleu fer creure. Les nacions si no són lliures no ho son. Les persones, si no són lliures no són persones. A ser persona i voler la llibertat mai si pot renunciar.
Luna Barceló
Sr. Rivera, aquí el meu greu ha estat l'invent que va crear vostè amb l'ajut d'altres innombrables "Ciudadanos". Va crear un partit de separació entre els habitants de Catalunya, els catalans l'única cosa que volem és pacíficament governar a casa nostra. Però clar vostè no té capacitat d'entendre, vostè vol regnaré sigui com sigui, ens fa vergonya que continuï empipant. Quedis a Madrid i faci la seva carrera castellana. Visca Catalunya Independent!!!!

envia el comentari