Rius (JxCat): “Ens vam comprometre amb el diàleg, però això d’esgotar els dos anys ja es veurà”

El portaveu adjunt de Junts al Parlament creu que donar dos anys de marge a la taula de diàleg "no portarà enlloc"

El portaveu adjunt de JxCat al Parlament, Josep Rius, ha afirmat que els dos anys de marge a la taula de diàleg que van pactar ERC i la CUP “no portaran enlloc”. En una entrevista a La Vanguardia, Rius ha argumentat que aquest temps “no pot servir per deixar aparcat el punt de tensió justa o confrontació intel·ligent amb l’Estat”. “Ens vam comprometre amb el diàleg, però això d’esgotar dos anys ja es veurà. Potser amb dues o tres reunions ja veiem com anirà”, ha afegit.

En el mateix sentit, el vicepresident de Junts veu “molt difícil” que el diàleg funcioni i ha assenyalat que el PSOE “hauria de ser molt valent i tractar l’essència del conflicte”, que considera que és l’amnistia i l’autodeterminació.D’altra banda, el qui va ser cap de gabinet de l’expresident Carles Puigdemont ha explicat que va decidir no entrar al Govern liderat per Pere Aragonès per diversos factors, com el fet que “un partit nou ha de distribuir els lideratges” o que s’ha de tenir “un mínim d’energia i il·lusió” per formar part de l’executiu.

Comentaris

  Aquesta és la realitat 11/08/2021 12:37 pm
  El nivell del personal de JxCAT és de pena. Amb aquesta actitud és impossible aconseguir res. Mentre rebin les ordres de l'inepte major no deixaran de fer el ridícul, i de perjudicar els interessos de Catalunya.
   Pepet de Vallmanya 11/08/2021 11:51 pm
   Calla botiflerot, calla ! Que se't veu el cul com a l'Iceta.
    Sr. Floïd 12/08/2021 10:04 am
    Si, noi, l'inepte que viu a Bélgica, cagammandurries vividor. Tu treballa de valent i fes aportacions a la caixa de resistencia que viure bé surt molt car. 😆😆😆
    Doctor Strangelove 12/08/2021 11:04 am
    Calla tu imbècil! A veure si un no pot dir la veritat, idiota! Doc.
  54+6 11/08/2021 11:49 pm
  La masa de " diálogo" és una ENGANYIFA dels feixistes SUCIates i els botiflers d'erÑ-cuPP !
   Os presento al nostrat sonat 12/08/2021 9:09 am
   Per ser un País normal també hem de tenir una quota de frikis i sonats, sembla que només estàn a Can Corruptgència...
  Així són els corruptgents.... 12/08/2021 9:07 am
  Posan tots els entrebanc possibles a seure i parlar, però no ofereixen cap alternativa millor. Encara hi ha algú que cregui que els nouvinguts a l'independentisme, des que van veure la llum quan es va destapar la corrupció de 30 anys de La Famiglia, son independentistes?

Nou comentari