Riera diu que encara no s’ha negociat la investidura ni el Govern

El diputat de la CUP explica que s'ha parlat sobre "l'enfocament polític de la legislatura"

El diputat de la CUP Carles Riera ha volgut deixar molt clar que la seva formació “no fa intercanvi de cromos ni de cadires” preguntat per si els anticapitalistes volen la presidència del Parlament. En una entrevista a ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, ha assegurat que el seu objectiu no és tenir cadires sinó garantir objectius. Segons el diputat de la CUP, les converses estan en una fase “molt inicial i preeliminar” i encara no s’ha entrat a parlar ni de Govern ni d’investidura, sinó que les negociacions estan centrades en “l’enfocament polític de la legislatura”.

Riera assegura que l’escenari està obert pel que fa a si els anticapitalistes formaran part de l’executiu i ha afegit que pot canviar durant la legislatura. “Com hem dit nosaltres estem disposats a assumir totes les responsabilitats que calgui per fer possible l’aplicació dels objectius del nostre programa en el terreny social i nacional“, ha insistit Riera. Així doncs, no ha avançat quina serà la posició de la CUP i s’ha limitat a dir que valoraran després de les negociacions si és més viable aconseguir els objectius des de l’oposició o participant del Govern. Aquest cap de setmana, els anticapitalistes analitzaran com enfocar la pròxima setmana de les negociacions, però ja ha avançat que no es votarà res.

Comentaris

    GAVANENC 26/02/2021 12:54 pm
    Tu Riera, deixa de donar per el cul, que en la pasada legislatura no es va avançar per els pals a les rodes que vareu posar al govern.....
    Baldiret 26/02/2021 1:20 pm
    No se pas si te cap habilitat aquest home, sempre amb cara sorruda i mig enfadat, afeccionat a portar males noves. Llevat de la Sabater, a CUP dubto hi hagi gent que sàpiga conectar amb la gent.

Nou comentari