Riera avisa que l’ampliació d’El Prat seria un “obstacle” pels pressupostos

Adverteix que els aeroports verds són "una mentida"

El diputat de la CUP al Parlament, Carles Riera, ha assegurat aquest divendres que seria un “obstacle i un problema” per a la negociació dels pressupostos catalans que el Govern vulgui incloure recursos per a l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona-El Prat. La CUP també rebutja partides per als Jocs Olímpics d’Hivern de 2030 i la injecció al Circuit de Catalunya, ha recordat Riera en una entrevista a Catalunya Ràdio recollida per Europa Press.

Ha puntualitzat, però, que està per veure la proposta pressupostària de l’executiu de Pere Aragonès: “Ho veiem amb molta preocupació i molta inquietud, però encara no hem entrat” en el pressupost, encara que ha insistit que aquests projectes no ajuden, sinó que el dificulten.

Preguntat per si la CUP secundaria ampliar El Prat si no afectés el seu entorn, ha replicat que l’ampliació en si mateixa és incompatible amb la lluita contra el canvi climàtic, perquè augmentar el trànsit aeri implica més emissions. “No hi ha aeroports verds, això és una mentida. Que ningú s’enganyi”, ha advertit Riera, que ha criticat el nivell de compliment de l’acord de la CUP i ERC, encara que ha admès que alguns assumptes sí que estiguin avançant.

Riera ha subratllat que treballar per a la transició energètica és “incompatible amb barbaritats com les que s’estan plantejant” amb l’ampliació de l’Aeroport, els Jocs Olímpics d’Hivern i la injecció al Circuit de Catalunya per a cobrir les pèrdues de 2021.

Comentaris

  MHP 13/08/2021 12:36 pm
  No li toca jubilar-se a aquest home? Millor que es retiri i deixi d'amenaçar i dir venejades.
  Angelblau 13/08/2021 4:48 pm
  PALLASSO
   MHP 14/08/2021 8:38 am
   Si, tens tota la raó, aquest Riera es un PALLASO com la copa d'un pi.

Nou comentari