El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Retrets d’un dirigent de Podem a la diputada d’En Comú que va votar en contra dels pressupostos
  • CA

 

 

El secretari de Comunicació de Podem, Juanma del Olmo, ha retret aquest dijous a la diputada d’En Comú Marta Sibina que aquest dimecres votés a favor de les esmenes de totalitat contra els Pressupostos Generals de l’Estat (PGE), malgrat que el grup confederal d’Units Podem del qual forma part havia decidit oposar-se i permetre que els comptes públics seguissin la seva tramitació. La diputada catalana, que ja s’ha desmarcat de la línia oficial en anteriors ocasions, va anunciar fa dies que no donaria suport als pressupostos mentre el Govern central mantingui el bloqueig de les tasques humanitàries de l”Open Arms’ i de l”Aita Mari’.

 

La picabaralla s’ha produït a Twitter, arran d’un encreuament d’acusacions entre el dirigent de Podem i el diputat d’ERC Gabriel Rufián, que ha començat amb un missatge del parlamentari independentista criticant l'”esquerra espanyola” per culpar-los del rebuig dels pressupostos.

 

Sibina ha explicat a Del Olmo que havia votat “en contra de fer costat a un govern que vulnera els Drets Humans i provoca la mort de nens, homes i dones al mar“. “Els DDHH no són negociables. Ho diu el programa electoral amb el qual em vaig presentar a les eleccions.”, conclou el seu missatge. “Ahir es votaven els pressupostos. Et vas equivocar de dia, ahir no es votava això, a més jo estic d’acord també amb el que dius, no confonguis. El teu vot ahir decidia (entre moltes altres coses) una partida de 800 milions per a ajuda a la dependència, que ara no arribarà”, ha recriminat a continuació el dirigent lila a Sibina.

 

La diputada d’En Comú ha continuat la picabaralla, preguntant a Del Olmo si ell “donaria suport a un govern que prengui decisions per facilitar l’assassinat de dones a mans de les seves parelles”. “Jo no ho faria mai, encara que destini 800 milions a dependència”, ha postil·lat, sense obtenir cap resposta del dirigent de Podem.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa