Retiren els llaços grocs de l'arbre de Nadal del Departament de Medi Ambient

"No volem tornar als dies foscos de la censura", diu la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic

Els Mossos d'Esquadra han retirat aquest dijous els llaços grocs que decoraven un arbre de Nadal del Departament de Medi Ambient de la Generalitat. En una piulada, la directora general de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha dit que "no volem tornar als dies foscos de la censura" i ha lamentat que "la normalitat del 155 vol dir que vinguin a treure la decoració de l’arbre de Nadal".

 

Comentaris
ESPAÑA, FACISME CRIMINAL
la barbarie dels espanyols es propia del Tejero Rajoy y sus fascistas. MARXEM D'ESPAÑA, PAIS DE DESGRACIATS FRANQUISTES
bombones Ferrero Rocher, prohibidos y encarcelados
En el Consum del lado los Mossos han retirado todos los bombones Ferrero Rocher! Viva Rajoy y su justicia
S'ha d'estar molt malalt. Quin Estat paranoic. No té res més a fer la policia? Sembla una pel·lícula del Berlanga però és un malson.
Arnau Bajoca
A veure a veure, i a qui porti calçotets o calces grogues tbé els/les hi retiraran?
marbosch
Sabeu si ja han prohibida la cançó "Yellow submarine"?
Quico
Ara prohibiràn les armilles reflectants de color groc.
Para los del pensamiento único está muy clarito.
Toda la simbología excluyente, supremacista y étnicista es democrácia exquisita, todo lo demás es fascismo; menos mal que ya no engañais a ninguna democrácia mundial, sólo sois unos golpistas.
Jordi
Pobres mossos la GC i PN els tractant de tot i ells encara llepan el cul
espanya ridicula
estat grotesc i nosaltres agenollant-nos davant d'ells, de pena. Votar i marxar d'una p. vegada!
Mossos, feu bé la feina que us mana l'amo
A veure si retireu d'una vegada el color groc de totes les estanqueres que embruten el nostre paisatge.
Hartaaaa
Quizas si los lazos amarillos no estuvieran en un organismo publico( q representa a todos los habitantes de cataluña, no solo al 39 por ciento no los sacarian,...a la otra parte de catalanes , a los q no no disteis opinion en el parlamente el 6 de septiembre y no nos teneis en cuenta ....pues si me molestan verlos en un organismo plural,,,ok???
at
quan arriben a aquest estat paranoic vol dir que estan cagats de por. Endavant !!
Lluis
Si ane-ho a Madrid, trobare-ho molta gent que fa costat als catalans.
Xavi
Si seguiexen aixi que faran amb les pagines amarillas ? I els semafors ? Canviaran el groc pel blau ?????
Lluis
Us heu fixat que els únics comentaris en contra són en castellà? Està clar que en aquest país hi ha catalans i españols que viuen a Catalunya, que per molt que diguin que són més catalans que ningú de catalans no en tenen res.
per a "Lluis"
són trolls.....tots els diaris digitals entàn infectats d trolls, pagats en diners de tots...ara n'hi ha més que mai....es caracteritzen per que no tenen arguments i més que res "intenten" insultar...pobres desgraciats sí s'han de guanyar les garrofes així..ves que hi farem., jo aplico allò de..."el mejor desprecio és no hacer aprecio"
Harta
Yo escribo como quiero, y he nacido en barcelona,,mi padre es catalan y mi madre de caceres,,,y que???? Tu porque hablas en catalan eres mas catalan que yo??quina pena,tu,,a la gent la classificas simplement per la llengua que parla...jo faig el que en dona la gana ,aqui los unicos trolls ,ya sabemos quienes sois,,los democratas q cerrais parlaments, y que proclamais la independencia,,el problema no lo teneis con españa,,para vuestra desgracia lo teneis con la mitad de los catalanes..salut
Per a Lluís
Hi ha gent que porta 40 anys visquen a Catalunya i encara no entiende el catalán". És una mostra del respecte que tenen per cultures que no siguin la seva. Ens continaran tractant com a una colònia si no marxem. El mateix que van fer amb les colònies americanes: els autòctons no tenien cap mena de dret polític, eren únicament una font d'ingressos per a Espanya. No hi hem de comptar per res. Qui té dos dits de front, ja veu les injustícies, hagi nascut on hagi nascut.
Virgo
No se perquè ens fan treure els llaços grocs sinó fan cap mal. Almenys dona llum, és un color viu. Ara tb em prohibiran de portar roba de color grog, es per cagar-s'hi a sobre
Jj
Ya se han tomado las pastillas? Estos fachas estan zumbados con el color amarillo

envia el comentari