Repunt de les agressions i insults a persones LGTBI a Barcelona el juliol

L'Observatori Contra l'Homofòbia ha registrat 71 incidències durant el primer semestre a Catalunya

L'Observatori contra l'Homofòbia (OCH) de Catalunya ha alertat aquest dijous d'un "repunt perillós" de les incidències que han patit persones LGTBI el mes de juliol a la ciutat de Barcelona, amb set casos d'agressions i insults que han arribat a l'ens i que han generat preocupació entre el col·lectiu, sobretot perquè dues han estat molt greus. Així ho ha explicat el president de l'OCH, Eugeni Rodríguez, davant els periodistes. Un d'aquests casos és el d'un jove que, quan sortia d'una discoteca de l'Eixample, va rebre una pallissa per part d'un grup i va acabar a l'hospital. "Ens preocupa sobretot aquesta gratuïtat de la LGTBI-fòbia", ha denunciat Rodríguez, que ha demanat "impulsar mecanismes a tot Catalunya per aturar aquesta tendència" i ha interpel·lat directament la Generalitat. En el primer semestre d'aquest any, l'observatori va tenir coneixement de 71 incidències de LGTBI-fòbia a Catalunya, un 1,5% més que el mateix període que l'any passat. En va registrar, a les comarques de Barcelona, 53; a les de Girona, cinc; a les de Lleida, dos; a les de Tarragona, una i de deu, no en disposen del lloc.Comentaris
Jordi Comasobirana
Un cop desfermades les feres de l'espanyolisme ultra, qualsevol que passi per allà se la pot carregar, sigui indepe, pacifista, gay, lesbiana, trans, negre, mulato, pallasso, mestre, regidor, etc. etc.
És el que te dona carta blanca als feixistes
Ja em sembla bé que li reclamin a la Generalitat que actui contra aquests energumens, però de pas podrien anar a demanar explicacions a c's i pp que son els principals instigadors d'aquesta violencia. Que no s'oblidin tampoc de parlar amb psc i colauers com a complices.
vendetta
com es nota ke esta ple de colonos de estat hispanic
boronal
Sospitava del titular ja que no hi ha motiu lògic que augmentin aquestes agressions. Per tant, miro a on hi ha el truc. I ja ho veig en aquest període hi ha hagut 71 casos i diu que és un 1,5% més que l'any passat. O sigui que a l'any passat n'hi van haver 70. Si us plau! això tècnicament se'n diu que es manté estable. I per més campanyes alarmistes, es mantindrà estable. Crec que seria millor dissoldre's ja que s'ha arribat a l'objectiu.

envia el comentari