El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Regidors de Cs denuncien que van haver de pagar per entrar a les llistes del 2015
  • CA

 

 

Regidors i exmembres de Ciudadanos (Cs) han denunciat a El Mundo que el partit els va fer pagar diners l’any 2015 per poder tenir un lloc a les llistes de les eleccions municipals de la Comunitat de Madrid. Les quantitats que havien d’aportar -que haurien servit per finançar la campanya- variaven en funció de la posició a la llista i del cens de població.

 

Ho han denunciat Horacio Rico (Alcobendas) i Juan José González (ArroyoMolinos). Tots dos haurien pagat, segons han explicat a El Mundo, 2.500 i 600 euros, respectivament, per ser el primer i el sisè a les llistes. Aquest mitjà publica que la versió de Cs és que el partit s’hauria finançat “estrictament dins dels marges que estableix la Llei Orgànica del Règim Electoral General”.

 

Aquestes aportacions s’haurien fet “a fons perdut en cas d’obtenir l’acta de regidor“. El diari explica, a més, que els que no havien aconseguit ser regidors podien reclamar als que havien aconseguit un sou públic que els retornessin els diners pagats en un termini de 36 mesos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa