El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rebutjades les esmenes a la totalitat dels pressupostos
  • CA

Poques novetats s’han sentit aquest matí al debat del ple del parlament que abordava la votació de les esmenes a la totalitat dels pressupostos. Ni novetats en els arguments, les posicions dels grups estaven prèviament ben marcades, ni cap sorpresa en les votacions: 69 vots en contra dels diputats dels tripartit (PSC-CPC, ERC i ICV-EUiA) i 64 vots a favor de les esmenes per part de l’oposició (CiU, PPC i grup mixt).

Aquest només ha estat el primer pas parlamentari del llarg camí que han de recórrer els pressupostos. A partir d’ara, continuaran la tramitació en les comissions, en les qual cada conseller compareixerà per explicar les línies de les partides que repercuteixen en el seu departament.

Després, el projecte passarà a la Comissió d’Economia, Finances i Pressupost, que farà el debat detallat de les esmenes que els grups hagin presentat a l’articulat i a l’estat de despeses. Finalment, al darrer ple de l’any, que començarà el 16 de desembre, el projecte de llei tornarà a l’hemicicle, amb l’objectiu que siguin votats i puguin entrar en vigor l’1 de gener de 2009.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa