El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
VÍDEO | La rebuda emotiva a Turull a la Conselleria de Presidència
  • CA

Jordi Turull, qui va ser conseller de Presidència fins al seu cessament per l’aplicació del 155 i el seu posterior empresonament, ha estat rebut d’una manera molt emotiva pels treballadors del Departament de Presidència. A la llarga ovació dels treballadors s’hi ha sumat la consellera de la presidència, Laura Vilagrà, que s’ha mostrat molt emocionada per tornar a veure Turull al Palau de la Generalitat, la seu de la conselleria que va liderar l’any 2017.

Turull ha agraït la rebuda dels treballadors i dels responsables del departament així com “l’escalf i el suport” durant els anys de presó. “Gràcies per haver mantingut la dignitat d’aquesta institució sobretot quan va estar controlada per les grapes de l’Estat”, ha afirmat Turull en referència als mesos en què la Generalitat va estar controlada políticament per l’Estat espanyol després de l’aplicació del 155. Posteriorment ha mantingut una reunió de treball amb Vilagrà.

La consellera de la Presidència ha assegurat que “mai no podrem agrair el que va fer” Turull al capdavant del departament. A la trobada, la consellera ha estat acompanyada pel secretari de Govern, Xavier Bernadí i la secretària general de la Presidència, Núria Cuenca. Posteriorment, el president de la Generalitat, Pere Aragonès, també ha saludat Turull.

Jordi Turull amb Pere Aragonès

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa