Rajoy veu “raonable” que les pensions mínimes augmentin en funció de l’IPC

El president espanyol vincula la promesa a l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy
El president del govern espanyol, Mariano Rajoy | ACN

L’executiu espanyol i el PP han clarificat aquest dimecres que la promesa que el president espanyol, Mariano Rajoy, ha fet durant el debat monogràfic sobre pensions implica un augment de les pensions mes baixes en funció del percentatge de l’IPC. El mateix Rajoy ha afirmat en resposta a la diputada de Coalición Canaria Ana Oramas que veuria “raonable” vincular aquest augment a l’evolució dels preus del consum, malgrat que la resta de pensions estiguin desvinculades d’aquest index.“Comparteixo i em sembla raonable el que ha dit Ormas a favor de l’IPC, almenys per les més baixes”. El portaveu del PP al Congrés, Rafael Hernando, ha anat més enllà i ha afegit que l’objectiu és que pugin “per sobre” de l’IPC. 

Comentaris
Només mires per el benestar dels capitalistes, Mariano
En canvi donarli diners als bancs, al Florentino amb lo del Castor, a les autopistes,... tot això sí, però als pobres treballadors que arriben justos a finals de mes, a aquests ni agua.
I
Entra en el cistell deL I PC, els subministraments (llum, gas, aigua)?
Mafiosos tots aquests del partit podrit ,roban roban i roban al poble
Eme punto Rajoy
Us sona allò de : Puedo prometer y prometo ..... Doncsaixò
Vilatà
Polítics +7%, funcionaris +4% o 6% en tres anys, policia i GC + no sabem el %. La caixa dels impostos es una, i només cal fixar les prioritats, i vosaltres polítics no penseu més que amb el capital. El poder es del poble i retornarà al poble, vista la vostra incapacitat.
Casi l
I les vostres polítics inútils, perquè us apugeu un 7%. Amb quina referència de IPC ho feu?
eres un
miserable,un lastre pel país i les persones decents.
Ni fu ni fa
Un dia algu en va dir........ PROMETER HASTA JODER I UNA VEZ JODIDO NADA DE LO PROMETIDO, mes clar no es pot dir
Ciutadana farta
No , sr , no , nomes les minimes no , tots som igual i tots hem pagat , el que la te minima es perque ha pagat menys , i el que la te mes alta es perque s,ha sacrificat mes durant la seva vida laboral i ha pagat mes per tenir mes pensio , no es pot premiar al que ha pagat menys , tots els pensionistes han de tenir l,ipc , es just , lo altre es discriminacio , i es intolerable i inacceptable , aixi no pararem , sr m.rajoy , no es el cami , tots el pensionistes l,ipc , com mana el pacte de toledo
Luna Barceló
No es pot ser més cínic i mesquí. Ell vivint dels imposts del poble i al poble que'l donin pel sac... No entenc com encara hi ha persones que els donen suport a tots aquests.
Karlus
Corrupte i xoriço, un poema aquest paio

envia el comentari