Rajoy telefona Iglesias per abordar la situació de Catalunya

Els equips dels dos líders estan buscant una data per fixar una reunió
El líder de Podemos, Pablo Iglesias
El líder de Podemos, Pablo Iglesias | ACN

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha telefonat aquest matí el líder de Podem, Pablo Iglesias, en la ronda de contactes iniciada per abordar la situació de Catalunya després de l'elecció del president Quim Torra. Segons fonts de la Moncloa, els dos líders han mantingut una conversa telefònica i han encarregat als seus respectius equips que busquin una data per fixar una reunió. Aquesta mateixa setmana, Rajoy s'ha reunit amb el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, (dimarts) i amb el president de Cs, Albert Rivera, (aquest dijous), ambdós socis del PP en l'aplicació del 155. Tots tres han debatut sobre les possibilitat de mantenir o tornar a aplicar el 155 si es cometen il·legalitat. Rajoy i Sánchez van acordar donar resposta a qualsevol "desafiament" de Catalunya i mantenir la "vigilància econòmica". El president de Cs va més enllà i demana a Rajoy que continuï amb el 155 i que l'estengui també als Mossos i els mitjans públics. Rajoy, en canvi, no aposta per estendre automàticament el 155 però avisa que s'aplicarà en cas que hi hagi il·legalitats.

Comentaris
Karlus
Estos españoles saben que su pais es una cueva de fascistas y buscan apoyos para seguir siendo una cueva de fascistas, conscientes de que ser una cueva de facistas , es una mierda fascista, pero de esto viven esta gentuza. Hasta que no echemos a la basura a estos fascistas , España seguirá siendo una porqueria
Karlus
El més lògic , és enviar-lo a la merda, tot el demés son estupideses
Quin paio!
Mira'l el rajo, es reuneix primer amb el Sanxas ( per que sab que ja no pinta res), segon amb el Rivera, perquè respaldi les mides mes feixistes a aplicar, després truca a Iglesias ( per veure si comunica i així no pot parlar) i obvia els partits independentistes, així fa veure que te concens universal i aplica una política que no representa ni al 25% de la població, fent veure que es un 100%. Vaja pàjaru !!*!!
El Plasmes i el Cuetes
Definiu-vos d'una vegada i situeu-vos a la dreta. Això de que sou l'esquerra ja no cola ni al final d'un comiat de solter ..

envia el comentari