Quim Torra: “Prego que no passi com amb el meu Govern”

El president inhabilitat: "Se'm feia insuportable veure que érem capaços de barallar-nos per ximpleries"

El president de la Generalitat inhabilitat, Quim Torra, ha demanat que el proper Govern avanci cap a la independència: “Prego que no passi com amb el meu Govern”. “Ens estem jugant la credibilitat dels partits actuals”, després que les forces independentistes aconseguissin més del 50% de vots el 14F, ha dit en una entrevista de TV3. Sobre la seva presidència, ha explicat que en alguns moments va arribar a ser solitària per “les confrontacions” entre els socis del Govern.

“Se’m feia insuportable i no arribava a entendre com, en un moment en què teníem -bé, tenim- presos polítics, exiliats i represaliats, érem capaços de barallar-nos per ximpleries“, ha dit. També ha considerat que centralitzar la sanitat en la primera onada de la pandèmia va ser la pitjor decisió, i que això va tenir “un nom i un responsable”: el llavors ministre de Sanitat, Salvador Illa.

Comentaris

  Miquel 01/03/2021 7:11 pm
  Molta força President. Molt bé. Els resultats 14f són clars i no es poden amagar. Catalunya va votar no la constitució 78. Va votar a favor república, va votar no la monarquia, i va votar Si a l'independència de Catalunya. A partir d'aquí els resultats hi són. Els catalans tot i votar la república i no la monarquia, haurem de seguir pagant als borbons?
  Luisnomeacuerdo 01/03/2021 10:00 am
  Esto nos entristeceria bastante a los españolistas unionistas pues las risas que nos hemos echado con este inepto fascista independentista , no tiene parangón aunque milhaus también pone empeño. Todo se andara, si el que sale no nos hace gracia pues nada nos inventamos un delito y lo destituimos y ponemos otro payaso más acorde con el circo de la comunidad Autónoma de Cataluña que para eso tenemos los tribunales y somos los putos amos. Hora de rebuznar grocñordos.
  El pallasso Torra 01/03/2021 7:42 am
  Va començar trencant un migdia amb la corons per a la nit seure al costat del Preparao VI, ja apuntava maneres... Els socis forçats amb xantatges van aconseguir una taula per parlar de TOT, però el pallasso la va rebentar perquè no la va aconseguir ell. Va jugar penjant pancartes a Palau per acabar obeint Madrit i despenjant-les. Va finiquitar la legislatura abans d'hora però Fuigpelmón el va renyar perquè les enquestes no eran favorables i mai va convocar eleccions, preferir el martiri dels jutges, vam perdre un any. Va aconseguir crispar a tothom, fins i tot va trencar Corruptgència. El pitjor president que mai ha tingut Catalunya!
  31
  46
  Respon
  Manel 28/02/2021 11:33 pm
  Porque dice como pasó con su gobierno,usted no gobernó nunca,era una marioneta movida por el cobarde fugado,lo único que usted hizo fue llevarse una buena pasta por poner la cara,aunque no sea muy agraciado.
  30
  50
  Respon
  La verdad es que con mascarilla mejora 28/02/2021 9:30 pm
  Pro bueno, eso es algo que nos pasa a casi todos los feos
  12
  20
  Respon
  Doctor Strangelove 28/02/2021 8:01 pm
  Home, normalment els ximples es barallen per ximpleries! En fi, sort que ens l'hem tret de sobre. Doc.
  30
  44
  Respon
  Hola lazis 28/02/2021 6:26 pm
  Jajaja el talibán del Chos-Torra!!!! Amb la cara paga uffff i la seva dona, quina tipa més lletja.
  Ha dejado usted el listón muy alto, Sr Torra 28/02/2021 6:15 pm
  Con que su sucesor no se tire pedos, ya nos conformamos
  35
  46
  Respon
   Lluït 01/03/2021 11:53 am
   Alguns comentaris parlen de la deficiència mental de ciutadans que fa que el seu país estigui com està i, de rebot, perjudiqui tant els catalans. Molts compartim la preocupació. Estem farts i angoixats pel politiqueig "underground" que exhibeixen els aspirants a governar, especialment perquè ja hem constatat que la majoria d'electes no tenen capacitats ni caràcter per encarar els reptes de futur. La mostra de covards, passarells, saltabardisses, escalfa-poltrones, sectaris, curts de gambals, poca-soltes, etc. supera en molt els que, si prenguessin la batuta i s'acompanyessin dels consells de tècnics i especialistes de reconeguda solvència, objectivitat i prestigi, podrien conduir Catalunya pel bé de tots..

Nou comentari