Puigneró exigeix a l’Estat que rescati les autopistes per compensar la manca d’inversions

El vicepresident qualifica de "pont de la vergonya" l'enllaç entre l'AP-7 i l'A-2 a Castellbisbal que ha tardat 15 anys

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha contestat a la ministra de Transports, Raquel Sánchez, tot dient que l’Estat ha de rescatar les autopistes pendents a Catalunya per compensar “el que no han invertit en anys” en infraestructures. Puigneró ha remarcat que reclamen el que ja s’ha fet a altres indrets com ara a Madrid. “Demanem que facin el mateix”, ha dit durant la inauguració d’una exposició a la Vall de Núria, on s’ha celebrat Sant Gil. També ha explicat que ha plantat la ministra en la inauguració de l’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7 a Castellbisbal com a protesta per una obra que ha qualificat de “pont de la vergonya” perquè l’Estat ha trigat 15 anys a fer-la realitat.

També ha recriminat a la ministra que aquest dimecres hagi emplaçat la Generalitat a “rescatar” les autopistes que mantenen els peatges i que són de la seva titularitat. Puigneró ha assenyalat que el model de concessions que el Govern ha aplicat fins ara ha estat per “suplir el dèficit” en infraestructures a Catalunya, “mentre es feien autopistes gratuïtes arreu” del territori espanyol, ha dit. El conseller ha fet aquestes declaracions l’endemà que l’Estat hagi aixecat els peatges de l’AP-7, A-2, C-32 i C-33 i hagin deixat de ser de pagament.

Comentaris

  Què falta d'inversions, pollastre? 01/09/2021 2:00 pm
  No t'inventis coses. Catalunya rep molt, executa poc i després es queixa. Per descomptat ser un inútil, però indepe, surt molt rendible a la Catalunya actual.
   Al comentarista del pollastre i d'on no n'hi ha no en pot rajar 01/09/2021 4:49 pm
   "Rep molt" ? "Es queixa ?" Un comentari cínic propi d'un tros de quòniam com una casa. Als xovinistes espanyols quan vos interessa el nostre país és un estat amb tots els ets i uts. Assolim la independència de Portugal i després podrem jutjar i comparar amb equitat i rigor les inversions i la tasca del nostre govern amb d'altres d'igual a igual. Els catalans, anestesiats, innocents i mesells, ens queixem massa poc, avui mateix he sentit una ministra espanyola col·locant-se medalles pel fet que el seu govern espanyol ha "alliberat" [sic] autopistes de peatge, quan la realitat és que s'han exhaurit les prorrogues de les concessions a empreses privades i a sobre ha inaugurat la connexió entre la A2 i l'AP7 a Castellbisbal (el Vallès Occidental), avui, quan és un tram que hauria facilitat fer recorreguts sense peatges a un munt de conductors de turismes i de camions. Una connexió que ja la tenien acabada de fa dies i han esperat avui a "presentar-la", quina coincidència i quina barra, sense esmentar més "curiositats" sobre aquesta connexió i els més de 15 anys que han trigat les autoritats espanyoles a construir-la.
   A "Què(...) falta d'inversions, pollastre ?" 01/09/2021 4:57 pm
   A la Catalunya actual li cal l'autonomia política d'Àustria, Letònia, Croàcia, Estònia, Eslovàquia, els Països Baixos, Eslovènia, Dinamarca, Portugal, Lituània... Després podràs "descomptar", "comprovar" si rep molt o poc, queixar-te, i si resulta o no rendible la República Catalana. Ara el teu conte inventat, poca-solta, repetitiu i groller del xovinisme espanyol ja ens el sabem de memòria.
  Un català de BCN 01/09/2021 2:50 pm
  El que fa vergonya és el Puigneró i la colla de polítics de CIU/PDCAT/Juntsxcat, són de tan poca qualitat política que em venen ganes d'anar de ventre. Els quatre peatges que queden a Catalunya, que són els més cars d'Europa, són concessions de la GENERALITAT i no pas de l'estat espanyol, o sigui que si algú les ha de rescatar és la Generalitat. Si deixeu de pagar els xiringuitos indepes segur que podeu assumir la vostra incompetència.
  Que asco de tio 01/09/2021 3:14 pm
  Este tío solo dice gilíp.Olleces cada vez que habla, tiene una cara rara parece un aguilucho tardío.

Nou comentari