Puigneró diu que l’Estat hauria de demanar perdó per “l’espoli” dels peatges i plantarà demà la ministra de Transports

El vicepresident anuncia que no assistirà "com a protesta" a la inauguració de l'enllaç entre l'A-2 i l'AP-7

El vicepresident i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, ha assegurat que l’Estat hauria de demanar perdó per “l’espoli” de 50 anys de peatges a les autopistes de Catalunya. “Avui no venim a donar gràcies a l’Estat. És l’Estat qui hauria de demanar perdó per l’espoli de 50 anys sense construir cap alternativa ni autovia gratuïta”, ha afirmat Puigneró aquest dimarts des del peatge de la Roca de l’AP-7, just quan coincidia amb l’aixecada de les barreres de pagament.

“Avui hem conegut de boca de la ministra la dimensió d’aquest espoli: 752 MEUR anuals”, ha apuntat el vicepresident, que ha anunciat que demà dimecres plantarà la titular de Transports, Raquel Sánchez, en la inauguració de l’enllaç entre l’A-2 i l’AP-7.

Comentaris

  Georgiana 31/08/2021 10:14 pm
  Si m'enganyes el 1er cop és culpa teva, si ménganyes el 2on cop és culpa...
  Home, Puigneró 01/09/2021 12:54 am
  Si no et venia de gust anar a la inauguració de l'enllaç d'autopistes podries haver buscat una excusa que no soni a xorrada absoluta com la que has fet servir. És que cada dia sembles més tonto i és perquè t'esforces en semblar-ho.
  Gonzalo 01/09/2021 12:59 am
  Y lo del túnel del cadí no es un expolio? Y lo del túnel del Garraf? Peajes de Rubí? Peaje de la c16 autopista de Manresa? Todo eso no es un expolio? Ah...que esas autopistas las gestiona la generalidad catalana......
   Quatrecases 01/09/2021 11:05 am
   Els xovinistes espanyols com sempre intentant capgirar-ho tot, si llegiu bé la notícia, el Conseller es refereix a que des dels anys 70 l'estat espanyol acceptava les autopistes de pagament sempre que hi haguessin rutes, en condicions, alternatives paral·leles sense pagament directe, i això durant els darrers 50 anys l'estat espanyol no ho ha complert en les carreteres "traspassades" a l'estat espanyol en territori català, i doncs que depenen directament de Madrid. Un altra cosa és el sistema que faci servir el govern català en el seu territori, més o menys acceptat o més o menys encertat, si a més a més, és clar tenim en compte les limitacions de l'Estatut d'Autonomia política (respecte a Espanya) de fireta. Contra els intents d'aixecades de camisa del xovinisme espanyol : Bon ensenyament i bona informació. Ens cal la independència.
    Mals arguments @Quatrecases 01/09/2021 12:23 pm
    No hi ha carreteres "traspassades" de Catalunya a l'Estat Espanyol. A l'inrevés si: l'Estat pot traspassar les seves carreteres a les seves autonomies. Tota la resta que dius sobra.
   Quim 01/09/2021 11:24 am
   L'espanyolam segueix com sempre, com aquest estúpid comentari del funcionari espanyol que assimila la Generalitat de Catalunya amb el govern espanyol, ço és col·loca ambdós governs al mateix nivell, com si el nostra país ja fos un estat independent. Quan els hi "interessa" Catalunya té l'autonomia i recursos de Portugal, i doncs, té tantes competències com Espanya...
  Aragones 3l QUINQUI DRLS POBRES 01/09/2021 7:46 am
  Puignero. CO2 els peatges els pagaves si hi passaves, el TEU IMPOST DEL CO2 ES ROBAR I POC MES. Els pobres , els que no roben nomines publiques, no som pijos.golfos com voste,miserable amb cotxe nou i rlectric, porqueria de D3SGOVERN DE LLADRES especialitzats en robar als pobres
  Tothom sab que 01/09/2021 8:35 am
  D', indecència, estafa, i robo es pot considerar el tracte que dóna espanya a Catalunya. La manca de inversions afegida al expoli de 17000 milions d'euros anuals, ens provoca el sentiment i necesitat d'independència.
   Juli Verd, Peter Silie, Pere Gili i Root Parsley 01/09/2021 11:39 am
   És el tracte que solen donar les metròpolis als territoris sotmesos, ocupats i a assimilar a l'ocupant, en aquest cas Espanya. Menys escarafalls i fem molt més per aconseguir eixir del jou, de l'atzucac i de la roda de hàmster espanyols. Més enllà d'Espanya hi ha vida, visquem-la !
  Que trist 01/09/2021 11:07 am
  Ni perdó ni hòsties. Que tornin tot el que ens han robat. Però com que som una colònia d'espanya, el màxim que podem fer és exigir que demanin perdó, mentre ens roben.
   A en Quetrist 01/09/2021 11:28 am
   Bo, i tu què fas, dins de les oportunitats que tens al teu abast, per aconseguir la independència del nostre país ? Ve-t'ho aquí.
  Gonzalo 01/09/2021 11:26 am
  Transformaremos Madrid en un lindo vergel, Bilbao en una gran fábrica y Barcelona en un inmenso solar.
   Gonzalo 01/09/2021 1:53 pm
   Tocayo, eso es lo que están consiguiendo los separatistas en estos años.

Nou comentari