Puigdemont viatjarà aquest diumenge a Ginebra

El president de la Generalitat participarà en un debat sobre la independència de Catalunya en el Festival de Cinema i el Fòrum Internacional sobre els Drets Humans
Carles Puigdemont, a l'exterior de l'aeroport de Copenhaguen
Carles Puigdemont, a l'exterior de l'aeroport de Copenhaguen | ACN

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, viatjarà aquest diumenge a Suïssa. En concret, Puigdemont participarà en un debat a Ginebra sobre la independència de Catalunya en el Festival de Cinema i el Fòrum Internacional sobre els Drets Humans (FIFDH), segons ha anunciat aquest dimecres l'organització. En un comunicat, el FIFDH explica que el president català participarà en la clausura del festival, en un debat que també compatarà amb la intervenció de Micheline Calmy-Rey, qui va ser presidenta de la Confederació Suïssa l'any 2011. A més, el FIFDH ha avançat que muntarà una roda de premsa aprofitant la presència de Puigdemont en la mateixa ciutat on s'ha exiliat l'exdiputada cupaire Anna Gabriel.

Comentaris
Ramon
Magnífic, però el cromo suís ja el teníem. Em faria una especial gràcia que el proper "estat fallit" i "d'extrema dreta" sigués Portugal.
Ven a cenar conmigo
Ha empezado el concurso de Cuatro Ven a cenar conmigo - especial Exilio. La primera concursante será Anna Gabriel en Ginebra. Puigdemont, el de Bruselas, ya va para alla. En Escocia Clara Ponsatí y En Manchester Josep Guardiola cierran el grupo de participantes.
Ramon
Potser no hi deu haver cap país en tot el món mundial, que atendria una sol·licitud d'expatriació dels espanyols contra el sobiranisme català. Fixeu-vos que amb el Regne Unit ja ni hi gosen. Els espanyols s'han tornat a escagarrinar.
La intel·ligent estratègia de Llarena
L'estratègia és: acabar la instrucció tranquil·lament; passar dels fugats per no donar-los un protagonisme que no mereixen i que es coguin en la seva pròpia salsa. Només es parla del mantingut Puigdemont però ja veurem, per exemple, el que aguanta Anna Gabriel a Ginebra sense ingressos.

envia el comentari