El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont sobre el suport del PDeCAT a la Crida: “Hem fet el que tocava”
  • CA

 

El president a l’exili i impulsor de la Crida Nacional, Carles Puigdemont, ha celebrat que l’assemblea del PDeCAT hagi donat suport a aquest nou projecte. “Hem fet el que tocava, aquests dies també”, ha assegurat en un vídeo enregistrat a la clausura del conclave demòcrata. Ha afirmat així que els associats han posat sobre la taula “un mandat molt clar”. “El PDeCAT no podia amagar el cap ni arronsar-se d’espatlles”, ha afegit durant la seva intervenció. Ara ha animat a treballar per reunir-se la propera vegada “acompanyats de milers de persones que se sumen a la Crida Nacional”.

 

Puigdemont ha assegurat que han “intentat participar” a l’assemblea del PDeCAT i que ho han fet per “contribuir” al progrés social i nacional de Catalunya. En aquest sentit considera que la feina feta fins ara “confirma l’encert” d’aquest cap de setmana. “Una de les grans contribucions que va fer CDC i el PDeCAT va ser no inhibir-se de cap responsabilitat i prendre decisions que després han estat determinants pel país, orgull de pertinença ; sempre hem fet allò que tocava; hem fet el que tocava, i aquests dies també, allò que molta gent esperava”, ha assegurat Puigdemont amb la mirada posada a “l’era que marcà la història futura”. 

 

En la intervenció de vídeo a la clausura, Puigdemont ha demanat així que s’actuï des de la “màxima unitat possible” . Els espais ideològics “han de continuar existit, contrastant; que fem de la defensa col·lectiva, una prioritat”, ha afegit. En aquest context , Puigdemont ha agraït la feina a Marta Pascal i la “dedicació perquè el partit funcionés”. “Sé que no ha estat fàcil”, ha resolt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa