Puigdemont remet a ERC i PDeCAT de Madrid la decisió sobre la tramitació dels pressupostos

Torra es remet a Aragonès i assegura que no hi haurà cap "crisi" perquè els dos grups al Congrés actuaran a l'uníson
Carles Puigdemont i Quim Torra a Waterloo
Carles Puigdemont i Quim Torra a Waterloo | ACN

El president del Govern a l'exili, Carles Puigdemont, ha remès als grups d'ERC i PDeCAT al Congrés la decisió sobre la tramitació o no dels pressupostos generals de l'Estat (PGE). En una atenció als mitjans aquest divendres al migdia, conjunta amb el president de l'executiu, Quim Torra, Puigdemont ha dit que no creu que el PDeCAT -amb qui es reuneix dilluns que ve- hagi canviat la seva posició i que, per tant, votarà 'no' als comptes espanyols. Així mateix, el president a l'exili ha subratllat que el "problema" dels pressupostos no és de "promeses" sinó d'"execució pressupostària". Al seu torn, Torra s'ha remès a les paraules del vicepresident, Pere Aragonès, i ha assegurat que no hi haurà cap "crisi" de Govern perquè ERC i PDeCAT actuaran a l'uníson al congrés.Comentaris
segrestats
Decisió del tot encertada. Catalunya no pot de cap manera patir la malaltia de "SÍNDROME D'ESTOCKHOLM", no oblidem que estem segrestats i negociar amb l'estat tenint presos i exiliats és com fer-ho amb un " gàngster" com diu l'advocat Aamer Anwar.
Groc
No volem que ens facin noves promeses, volem que paguin les que no han complert
spelunca
si aproven aquests pressupostos amb politics a la preso, ja poden anar buscant vots, perque les properes eleccions i seguents no els votara ni deu a aquests botiflers.
lLLARENA dPENA
Alerta amb els vividors madilenys ¡¡¡ En Camuuzano i en Tardà volen vida llarga i cómoda a Madrid, i estan dispoosats a votar a favor dels rpesupostos escanyols ni que sigui demanant perdó, anar agenollats i amb els pantalons abaixats, a dispposició del que vulgui Escanya, o qui sigui. No estic segur que aquesta gent acabi votant a favor del sí. Si més no per parft dels d'EAC ( Equerra Autonimista) l'antiga ERC.
Antoni Ferret
Tot i així... ja veurem...
aclariment !
segrestats Decisió del tot encertada. Catalunya no pot de cap manera patir la malaltia de "SÍNDROME D'ESTOCKHOLM", no oblidem que estem segrestats i negociar amb l'estat tenint presos i exiliats és com fer-ho amb un " gàngster" com diu l'advocat Aamer Anwar. ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Nossaltres a pagar el CUPO VASCO i a callar !!
ho sabeu !!
El vot als PGE sera : Si !!
President
Presidents, amb espanya res! Res d abaixar se els pantalons i menys quant sabem que Madrid sempre ha volgut i voldrà acabar amb nosaltres! Dit això no podem aprovar els pressupostos dels que ens han pagat, perseguit, empresonat, expoliat,.... El que hem de fer es Republica sense ERC que son uns putos traïdors i infiltrats!

envia el comentari