Puigdemont recull "injúries i amenaces" que rep per Internet per denunciar-les

L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas ha anunciat que es presentarà la demanda en breu
Carles Puigdemont a través d'una pantalla
Carles Puigdemont a través d'una pantalla | Europapress

L'advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, preveu denunciar els "improperis, injúries i amenaces" contra el seu defensat que detecta fa temps a Internet. "Estem recopilant i en breu posarem una denúncia", ha dit en una entrevista del canal 3/24, i ha qualificat de tones d'odi molts missatges dirigits contra Puigdemont i fins i tot contra la seva dona. També s'ha referit a les al·legacions que JxCat ha sol·licitat aquest mateix dilluns al Tribunal Constitucional (TC) per demanar que no admeti a tràmit el recurs del Govern central que demanava impugnar la investidura de Puigdemont com a president de la Generalitat.


 

Cuevillas --que signa el document presentat-- ha dit que al TC "hi ha hagut una extralimitació": considera que n'hi va haver en aplicar-se mesures cautelars contra el ple d'investidura convocat.

  

"S'impediria fer efectiu el dret de sufragi"

A més, ha recordat que el Govern va recórrer malgrat que el Consell d'Estat no l'hi recomanava perquè era anar contra "un acte que no s'havia produït". Per a l'advocat, "faci el que faci el TC, farà un trist paper": s'equivocaria si ho admetés després de tantes hores discutint; i si no ho admetés, no s'entendria que fa dies apliquessin mesures cautelars després de la presentació del recurs. Sobre com reaccionarà si l'alt tribunal admet a tràmit el recurs, ha dit: "Llavors haurem de fer al·legacions sobre el fons".


 

Cuevillas ha opinat sobre la possibilitat que l'exdiputada de la CUP al Parlament Mireia Boya entri a la presó després de declarar aquest dimecres davant el TS com investigada. Ha dit que ni ella ni la resta de citats a declarar durant aquests dies haurien d'anar a la presó, igual que els dirigents sobiranistes que ja estan presos.
Comentaris
Mà dura contra la xusma unionista que insulta i amenaça
Juan Carlos de B
Ja se sap éspanya segons alguns és un estat de dret'.......... una mica particular, tan que s'assembla cada vegada més a la 'democràcia orgànica' de franco que segons el mateix franco i els seus actuals descendent era 'democràcia'.... a la espanyola no cal dir-ho.
Puigdemont té poca feina
Per això es dedica a col·leccionar insults i fer de twitero. Que calamitat d'home.
Anon
Es pot presentar la denuncia a Belgica? Estaria bé que fos aixi, d'aquesta manera es visualitzaria dos maneres d'actuar.

envia el comentari