Puigdemont recorrerà al Constitucional alemany per evitar l'entrega a Espanya

El seu advocat considera que és evident que no hi ha hagut violència i així ho ha descartat el tribunal regional alemany
L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas durant la compareixença després de la vista de Carles Puigdemont i els consellers
L'advocat Jaume Alonso-Cuevillas | ACN

L'advocat del president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, Jaume Alonso-Cuevillas, ha explicat que preveuen recórrer al Tribunal Constitucional alemany la decisió del Tribunal de Schleswig-Holstein de permetre l'entrega a Espanya per malversació descartant el de rebel·lió. En declaracions a TV3, Cuevillas ha valorat la decisió "de 8 sobre 10 perquè el càrrec més greu que hi havia era el de rebel·lió", perquè al seu entendre és evident que no hi ha hagut violència i així ho ha descartat el tribunal regional.

 

L'advocat ha puntualitzat que abans d'acudir al Constitucional hauran de fer un recurs de reforma per esgotar la via interna, que és un tràmit, i acudiran al Tribunal Constitucional per "la falta de garanties per a un judici just" i, respecte a la malversació, perquè l'argumentació té contradiccions, assegura.

Comentaris
Xavi
No ens equivoquem. Ni rebel·lió ni malversació ! Contra un estat feixista teníem un govern demòcrata .
Xavi
No ens equivoquem. Ni rebel·lió ni malversació ! Contra un estat feixista teníem un govern demòcrata .
crisol
Hem de tenir una forta esperança de que el recurs anirà bé i que finalment el nostre President No serà extradit a Ñ. Enhorabona pel President Puigdemont i els advocats. ENDAVANT!!!

envia el comentari