Puigdemont, Ponsatí i Comín obren una oficina europarlamentària a Barcelona

Els eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Clara Ponsatí i Toni Comín han obert aquest dilluns una oficina europarlamentària a Barcelona per fomentar “el contacte constant entre polítics i ciutadans durant tot el mandat”. De fet, la vicepresidenta i portaveu del partit, Elsa Artadi, ha assegurat que aquesta oficina es pot obrir perquè el dret europeu té prevalença sobre el dret espanyol. “L’estat espanyol ha de reflexionar”, ha alertat la portaveu. “L’Estat espanyol viola desenes de directives i normes europees cada any. Denunciar-ho i pressionar les institucions europees reforça la reivindicació de l’estat català i la nostra vocació fermament europeïsta”, ha manifestat la formació.

Segons Junts, l’edifici on allotgen l’oficina és “l’últim que va quedar dempeus al barri de la Ribera que Felip V va fer demolir després de 1714”. “Un edifici que és un símbol més de resistència i de lluita per la llibertat”, defensen. “Nosaltres vivim a l’exili, però no podem permetre que la repressió ens impedeixi acostar-nos i escoltar els nostres conciutadans”, explica una piulada del compte de JxCat-Lliures per Europa a Twitter.

L’oficina està ubicada a la plaça de les Olles i estarà oberta de dilluns a divendres, excepte festius. Tant Puigdemont com Ponsatí i Comín coincideixen a assenyalar com “una gran contradicció” que com a eurodiputats tinguin el finançament i la capacitat per obrir una oficina al seu país però en canvi no la puguin visitar lliurement.

Junts anima els ciutadans que tinguin “propostes, idees, queixes o inquietuds sobre el funcionament de la política europea o del país” a anar al local i explicar-ho perquè els puguin donar una resposta i així “ser més aprop dels ciutadans”.

Comentaris

  JordiP Octubre 25, 2021 | 16:22
  He, he, el Llarena, el Marchena, el Illa i tants i tants d'altres estaran fent pedres al fetge.
   Otro chiringuito Octubre 25, 2021 | 21:27
   Pronto estarás tú cuando te suban los impuestos para pagar el chiringuito ese.
  Doctor Strangelove Octubre 25, 2021 | 16:45
  Jo diria que deu ser una ONG per a veure si en treuen algun euro! Doc.
   Guillem Ben-Aviat Octubre 25, 2021 | 21:10
   En Doctor menja-merdes supurant bilis desprès de llegir una notícia sobre el President legítim de Catalunya, Carles Puigdemont
  Marcelina la Rumana Octubre 25, 2021 | 19:13
  Espero que les Brigades de Neteja passin a visitar aviat aquest cau. Està ple de rates.
  Una preguntita ó dos preguntitas. Octubre 25, 2021 | 21:10
  ¿ Estará en exposición el maletero? y si esta ¿ cuánto costará verlo?.
  Una preguntita ó dos preguntitas. Octubre 25, 2021 | 21:10
  ¿ Estará en exposición el maletero? y si esta ¿ cuánto costará verlo?..

Nou comentari