El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont oficialitza el nom dels consellers del seu Govern
  • CA

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha signat aquest dimecres a la tarda el decret de nomenament dels nous membres del Consell Executiu, que prendran possessió del càrrec aquest dijous, a les deu del matí, en un acte al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. A banda del que ja ha transcendit hi ha dues novetats: Joan Vidal de Ciurana serà el secretari del Govern, i Meritxell Borràs serà consellera de Governació, Administracions Públiques i també Habitatge.

Així, Oriol Junqueras serà titular del Departament d’Economia i Hisenda i vicepresident del Govern. Neus Munté exercirà de consellera de la Presidència i Raül Romeva serà conseller d’Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència. Seran les tres persones fortes del govern i que garanteixen la transversalitat del projecte. 

Meritxell Borràs serà, com s’esmentava, consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge; Meritxell Ruiz serà consellera d’Ensenyament, Antoni Comín serà conseller de Salut; Jordi Jané serà conseller d’Interior i Josep Rull serà conseller de Territori i Sostenibilitat. Santi Vila assumirà la conselleria de Cultura i Carles Mundó serà conseller de Justícia.

Dolors Bassa serà consellera de Treball, Afers Socials i Famílies; Jordi Baiget serà conseller d’Empresa i Coneixement; Meritxell Serret serà consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. I finalment, Joan Vidal de Ciurana serà secretari del Govern.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa