Puigdemont a l'Estat: "Prou abusar del dret penal"

"La presó preventiva dels Jordis, de mig govern legítim de Catalunya i de l'expresidenta del Parlament no s'aguanta per enlloc", destaca el president a l'exili
Carles Puigdemont durant la seva declaració a la premsa després de sortir de la presó
Carles Puigdemont durant la seva declaració a la premsa després de sortir de la presó | ACN

 

El president a l'exili, Carles Puigdemont, ha valorat aquest dimecres al migdia la decisió de la justícia belga de no extradir els consellers Antoni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret. Puigdemont ha penjat a Instagram una fotografia dels tres consellers, i l'ha acompanyat de la següent reflexió: "La presó preventiva dels Jordis, de mig govern legítim de Catalunya i de l'expresidenta del Parlament no s'aguanta per enlloc. Avui la justícia Belga ens dóna de nou la raó: Són presos polítics, ostatges de la incapacitat de fer política. Prou abusar del dret penal. La solució és fer política, no judicialitzar-la".
Comentaris
La.estat i el govern caspanyol no té solució ,els franquistas peperos i borbo ho tenen tot secuestrat
LUIS
Nos enfrentamos a una dictadura criminal cuya justicia está al servicio de la ideologia del régimen. Pero también es verdad que los sátrapas de madrid no tienen gente formada y preparada para actuar a nivel internacional, y por eso emiten euroordenes tan chapuceras. Como los puestos los da el opus a dedo a gente de la cuerda que solo saben rezar a san jose maria, les pasa lo que les pasa, como los titulos son como los de la robacremas, así de preparada va españa por el mundo..., perfecto.
Cal ser més directes
Als nacionalistes espanyols se'ls ha de tractar de MISERABLES
Quina vergonya, la justícia espanyola, es una resquici més de la dictadura.
La justícia espanyola es una merda o els jutges que la porten spn uns incompetents. Com pot ser que tot el mon dongui per no delicte el que aquí es pena amb 30 anys de presó.? Com pot ser que el president del màxim tribunal espanyol demani penes a gent, que en el reste del mon no son delicte? si els hi fesin pasar els 30 anys a ells a la presó, potser s'ho pensarien en tirar endevant euroordres que son una pantomima.
ME MONDO
Cal ser més directes Als nacionalistes espanyols se'ls ha de tractar de MISERABLES/ OK SEAMOS DIRECTOS, UDS SON ANTIDEMÓCRATAS, RACISTAS Y LO MÁS GRAVE, CERRADOS DE MOLLERA

envia el comentari