Puigdemont: "Hem derrotat la principal mentida sostinguda per l'Estat"

El president a l'exili assegura que "cada minut que passen els nostres companys a la presó és un minut de vergonya i injustícia"
Carles Puigdemont durant la seva declaració a la premsa després de sortir de la presó
Carles Puigdemont durant la seva declaració a la premsa després de sortir de la presó | ACN

El president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, ha celebrat aquest dijous la decisió que ha près el jutge alemany de no extradir-lo per rebel·lió, però sí per malversació. "Hem derrotat la principal mentida sostinguda per l'Estat", ha assegurat, i ha insistit que "la justícia alemanya nega que el referèndum del 1 d'octubre fos rebel·lió". "Cada minut que passen els nostres companys a la presó és un minut de vergonya i injustícia", ha lamentat el president.

 

 

 
Comentaris
ojjojojjojj
y el lloron ke diu ara???jajajaa pobre ejpanya ,jajajaa
Olmo
Si us plau, fer-lo callar que avergonyix a tot el pais, l'extraditaran per lladre i està feliç, digne fill dels corruptes Pujol.
vendetta
jojoj veure plorar als colons es millor ke veure pringa la floja ,jajaajajaa
Barcelona
La pena per malversació es de 8 anys màxim i 8 d'inhabilitació, així que de vosaltres no seria tan optimista, sembla que l'hagin declarat innocent de tot i jo es veritat no molt menys.
almogaver
i ara tots els del 155 ...PSC,C's,PP e inclus els ambigues dels de Colau... demanaran perdo, o diran que a Alemanya, Belgica, Suissa, i Escocia , no hi ha democracia...que nomes existeix la democracia en el pais del borbo, per cert Llarena no pot demostrar tampoc la malversacio, ha retirat la demanda de documentacio a la Hacienda, nomes te el informes falsejats de la Gestapo espanyola
Berta
Només avergunyes a gilipolles com vosaltres fatxes de merda .hila rilà rila op op ,op hila rilà rila rile op op !!!!!indapandenciaaaaaa YA..
Jürgen
La justicia alemana ha descabezado esta farsa de rebelión. Si tubieran un dedo de vergüenza retirarían la euroorden.
el teu
malversación y no pagar a Hacienda, unos añitos en prisión ;)
Llibertat presos politics ja!
I mentre estan el borbó fdlgp és al carrer , i aquest si que tendría que estar tancat la vida que li queda.
caesar
Hemos de recordar que el propio ministro Montoro en sede parlamentaria dijo que NO había habido malversación, ya que las cuentas las controlaba Hacienda. caso de libro de lo que son presos políticos.

envia el comentari