Puigdemont: "Us esperem amb els braços oberts; ens omplireu el cor d'alegria!"

El president demana portar llaços i peces de vestir grogues, i recorda que a Brussel·les "no està prohibit" aquest color
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont | ACN

El president Carles Puigdemont ha enviat un missatge a tots els catalans que s'estan desplaçant fins a la capital de Bèlgica per participar en la manifestació organitzada pel moviment 'Omplim Brussel·les' per aquest dijous al matí. "Alguns de vosaltres sé que esteu tenint dificultats perquè hi ha retencions i haureu de passar moltes hores de viatge, però que sapigueu que us esperem amb els braços oberts", comença el missatge de Puigdemont, que ha estat distribuït fer diferents canals de les entitats sobiranistes.

A més, el president assegura que "necessitem el vostre suport i escalf" i que "ens omplireu el cor d'alegria, i espero que també de color groc!" En aquest sentit, recorda als manifestants que a Brussel·les no està prohibit el color groc i que, per tant, poden portar "llaços, bufandes i tot el que us vingui de gust de color groc". "Ens encantarà, a tot el Govern i a mi, poder-vos abraçar i saludar. Molts ànims, molt de coratge, i endavant!", conclou el missatge de Puigdemont. 

Comentaris
Gidevesa
Un amerenc de naixement que us admira, malgrat no haver votat mai Convergència. Fins demà President.

envia el comentari