El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont: “El ‘sit and talk’ no pot ser un ‘wait and see’”
  • CA

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha dit aquest dilluns que la taula de diàleg entre governs català i espanyol “de moment no és útil perquè no s’ha arribat a cap acord”. “El sit and talk (seure i parlar) no pot ser un wait and see (esperar i veure)”, ha etzibat.

En una entrevista a Catalunya Ràdio, el líder de Junts per Catalunya ha assegurat que l’acte d’aquest cap de setmana a Perpinyà “no ha tingut mai la voluntat de formar part d’una campanya electoral ni de la promoció d’un candidat en concret”. “A l’independentisme ens necessitem tots, no hi sobra ningú i compartim la necessitat d’anar coordinats”, ha dit el president.

Puigdemont també ha afirmat en aquesta conversa que mai no li ha tancat la porta a la via unilateral. “Ma no l’he abandonat perquè és perfectament legítima, però és l’últim recurs que tenim”, ha afirmat. El president ha insistit que “més aviat que tard, el mantra que no som el 50% també caurà”, i ha afegit que ara cal que els catalans es preparin “per quan ens trobem davant la pròxima paret que segur que l’Estat té preparada per a nosaltres”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa