Puigdemont diu que l'1-O és "fill" del 9-N

Afirma que té "l'esperança" que els catalans puguin decidir el futur del país
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont | ACN

Carles Puigdemont ha afirmat aquest divendres que l'1-O és "fill" del 9-N i ha volgut projectar "cap al futur l'esperança" que la decisió sobre "el que hagin de ser" els habitants de Catalunya li pertanyerà a la mateixa ciutadania. Puigdemont ho ha dit en el marc del quart aniversari del referèndum impulsat per Artur Mas, quan "va començar el procés d'empoderament ciutadà per poder construir un estat independent a Catalunya", segons ha afirmat en un vídeo difós a les xarxes socials. L'expresident de la Generalitat ha lamentat que "tristament" aquell dia també va començar "la repressió" i ha afirmat que tant el govern de Mas com el que ell encapçalava aspiren a ser "els darrers" que tinguin "problemes amb l'estat espanyol per poder exercir la democràcia".

 

Puigdemont ha recordat que després del referèndum del 9-N, Mas, Ortega, Oms i Rigau van ser "immediatament perseguits" pel "compromís amb voler donar la veu als ciutadans de Catalunya".

 

Després de recordar que el seu govern també va ser perseguit, i de subratllar que ambdós ho són encara, Puigdemont ha volgut deixar palesa la importància del 9-N i de l'1-O. "Totes les nostres victòries són filles d'aquesta mobilització, d'aquest compromís democràtic", ha indicat.

 

Per això ha afegit que "des del record i l'agraïment als que van fer possible el 9 de novembre" el Consell de la República que ell encapçala projecta "l'esperança que la decisió sobre el que hagin de ser els catalans i les catalanes us pertanyerà a vosaltres".Comentaris
No siguis modest Puigdemont
La puta merda de l'1-O és un "fill de la gran puta" de la merda del 9-N. Ahí lo dejo.
JordiP
El merda ho seràs tú. El 9-N era el día. Si els cuperus, pesecerus i altres esquerranosos no haguèssin espatllat la pregunta, i els peperus, siudatans i altres dretans no haguèssin boicotejat el referèndum, amb la qual cosa la participació hagués estat millor i el resultat més clar, el Govern i el Parlament haguèssin pogut aprofitar per a executar el 15-N el que van fer un any després. I el resultat podria haver estat molt diferent. Ocasió perduda? Indubtablement!
Anais
Aquest home vol cobrar-nos 1.000.000€ per continuar les vacances a Waterloo mentre el seu titella renuncia a 2.200.000.000 € per hospitals, escoles, atur i pobresa i encara es creu que queda algun català decent que se l'escolta... fa cada dia més vergonya aliena...
De tal palo tal astilla
Esperamos ansiosos la próxima generación.

envia el comentari