Puigdemont diu que l’aixecament de l’euroordre l’ajuda a “superar etapes”

L'expresident agraeix el tracte dels ciutadans alemanys i assegura que els últims mesos han estat un aprenentatge

 

El president de la Generalitat a l’exili Carles Puigdemont ha assegurat aquest divendres que la retirada de l’euroordre l’ha ajudat a “superar bé etapes i a sortir-ne reforçat”. En declaracions a TV3, Puigdemont ha agraït el tracte dels ciutadans alemanys i ha assegurat que els darrers mesos han estat un aprenentatge. L’expresident, que està a punt de tornar a Warterloo, a Bèlgica, ha assegurat que des de la seva detenció sempre ha tingut clar “el final del camí” i ha tret importància a la seva “llargada”. L’expresident ha explicat que sortirà d’Alemanya “en unes condicions que ens continuen esperonant”. “Aquests mesos, malgrat la duresa de les circumstàncies, han estat un gran aprenentatge de saber que la gent hi ha estat en tot moment”, ha explicat tot agraït el suport rebut des de la distància .

 

Puigdemont ha afirmat que “el que és important no és la llargada del camí sinó el final del camí”. “En totes les circumstàncies, fins i tot en aquestes que van començar sent molt difícils, sempre hem vist el final del camí. Això ajuda a superar bé etapes i a sortir-ne reforçat també a nivell personal”, ha afegit.

 

El líder de Junts per Catalunya ha assegurat que surt reforçat d’Alemanya. “Aquests mesos, malgrat la duresa de les circumstàncies, han estat un gran aprenentatge de saber que la gent hi ha estat en tot moment. Aquest és un dels enriquiments de tots aquests mesos”, ha reflexionat en veu alta.

 

Puigdemont també ha volgut agrair el tracte de la ciutadania alemanya. “Tots els alemanys amb qui m’he trobat i he compartit moments han estat unes persones extraordinàries des del punt de vist humà”, ha subratllat Puigdemont tot explicant que això “ha estat molt important en aquests mesos”

Nou comentari