Puigdemont diu que el Consell per la República s'activarà quan tingui el suport d'un milió de persones

L'expresident assenyala que la segona "fase" es presentarà el 8 de desembre a Bèlgica en una assemblea de representants electes
Carles Puigdemont
Carles Puigdemont | ACN

El president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, assegura que el Consell per la República s'activarà "tan bon punt" compti amb un milió de suports ciutadans. Així ho afirma en una entrevista a 'Nordschleswiger' publicada recentment on també assenyala que la segona "fase" de l'entitat constituïda al Palau de la Generalitat es presentarà el 8 de desembre a Bèlgica en una assemblea de representants electes. Segons explica Puigdemont el Consell es compondrà de cent ciutadans; d'aquests, el 25% seran membres del Parlament, un 25% més representants municipals, les entitats socials formaran un altre 25% i el 25% restant dels membres seran ciutadans de tot el món. Així, entre els representants de l'assemblea hi haurà 25 noms internacionals.

 

Des del mes passat l'entitat ha obert un registre pels ciutadans que vulguin participar de manera "activa i directa" en la construcció de la República. En tot cas, l'estructura institucional definitiva, el reglament electoral i el calendari del Consell es presentaran a Brussel·les el 8 de desembre de 2018. En l'entrevista Puigdemont remarca que el Consell s'hauria d'haver fet "fa molt temps" però recorda que a causa de la seva detenció i el procés judicial a Alemanya per l'euroordre contra ell l'ha endarrerit fins al seu retorn a Bèlgica al juliol. El president a l'exili insisteix també que l'entitat privada no és una institució pública. En aquest sentit, assegura que "les coses per arribar a la independència que a Catalunya no es poden dir ni fer, es faran des de fora".Comentaris
pregunto.
d'un milió de persones al estil Meridiana o d'un milió de persones am dret a vot.
Gombau
Jo em pensava que, a hores d'ara, ja hi debia haver prop de dos milions d'inscrits.
Què s'ha de fer
per donar validesa al suport?
ojito...ojito....
! Vascos tremoleu ! se os acaba el chollo del CUPO !! pasito a pasito.....
som-hi !!
Cuan arribem al milió de persones.....sera un dia histeric !!!!
Gombau
Devia
ho tenim a tocar !!!
1.000.000 x 10,- € per barba....
jg
un millón de personas pagando 10 euros? y el control de esos fondos?
*.jpg
Jo sóc independentista, però, esperar que 1.000.000 de persones paguin 10 €, vol dir un total de 10.000.000€. Joder Puigdemon, potser en feu un gra massa, no? Ara ja sabem que hi ha 2.000.000 de persones segures que volen la independència, segons el referèndum, perquè hem d'esperar a reunir altre cop 1 milió més en un web que a més és de pagament. Prou de marejar la perdiu., collons, tira endavant el Consell per la República sense més esperes.
Y los gilipollas, siguen siendo gilipollas con 10 euros menos.
El circo, el payaso y la "tomadura de pelo" continúan.
aclariment per *.jpg
*.jpg Jo sóc independentista, però, esperar que 1.000.000 de persones paguin 10 €, vol dir un total de 10.000.000€. Joder Puigdemon, potser en feu un gra massa, no? Ara ja sabem que hi ha 2.000.000 de persones segures que volen la independència, segons el referèndum IL-LEGAL , perquè hem d'esperar a reunir altre cop 1 milió més en un web que a més és de pagament. Prou de marejar la perdiu., collons, tira endavant el Consell per la República sense més esperes.
Dejad que vuestros billetes se acerquen ami, pues de ellos es el Reino de la República!
Al final,la Crida cotizará en el Ibex 36. Otra jugada maestra del , nostre President!!!
jg
van por 25000...esto va para largo....aunque no tienen mucha prisa me parece...
Victor
Paraula de president, amen. I aquest Consell s'activarà 8 segons o menys ? Cal estar a Sant Jaume esperant acampats i fent gantxet ? La seva estructura d'estat està feta o de nou és fum ? I de reconeixement internacional, la UE ja estan tots aplaudint o poden viure sense el Consell?
Hi ha molta gent gran que no te acces a una computadora pero que sempre va a votar
Aquesta gent quedarà esclosa.
El mayor tesoro del independentismo es la base de datos de incautos dispuestos a ser esquilmados.
Esgotat
És a dir ... mai.

envia el comentari