Puigdemont denuncia que les escoles catalanes no puguin debatre sobre Catalunya com les d'EE.UU.

"El que s'explica i es debat als Estats Units, a Espanya en diuen adoctrinament i et porta a declarar davant de la Guàrdia Civil i a la presó"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont | ACN

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, denuncia que a les escoles americanes es pugui debatre sobre la situació política catalana i, en canvi, a Espanya, els professors hagin de declarar davant la Guàrdia Civil. "El que s'explica i es debat als Estats Units, a Espanya en diuen adoctrinament i et porta a declarar davant de la Guàrdia Civil i a la presó", ha conclòs Puigdemont.


Aquest dijous la Fiscalia de Barcelona interroga diversos professors de l'IES El Palau de Sant Andreu de la Barca pels seus suposats comentaris despectius a classe sobre les càrregues policials del passat 1 d'octubre.
Comentaris
CaterinaCH
I si algñu denunciés un professor per fer mofa dels independentistes? Llavors el jutge tgambé portaria a judici per "adoctrinament"? O ho desestimaria? Evidentment la Guàrdia CIvil no ho demanarà i els Mossos tampoc. A més, en aquest cas, la Guàrdia Civil és art i part, ja que a la classe on diuen que va passar això hi havia fills de guàrdia civils. Segurament és una de les raons per parlar-ne i la de la befa del professor, com ho sabem que ho va dir en to de mofa?
Hem de marxar com sigui d,aquesta dictadura podrida franquista borbònica
Joan Girona
...els Estats Units, malgrat totes les mancances i defectes que puguin tenir, s'assembla força a un estat democràtic...d'España no cal ni que en parlem...

envia el comentari