El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont demana superar “les desconfiances i les rancúnies”
  • CA

El president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, ha demanat aquest dijous superar “les desconfiances i les rancúnies”, després de la batussa al Parlament d’aquest dimecres entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana. ERC i el president de la cambra catalana, Roger Torrent, van proposar substituir tots els diputats que el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena vol suspendre, però JxCat demanava que això no es produís en el cas de Puigdemont. La falta d’entesa va provocar que Torrent acabés desconvocant el Ple.

 

Així doncs, Puigdemont ha publicat hores més tard a Instagram un missatge dirigit a l’independentisme, en què assegura -acompanyant el text d’una imatge del passat octubre- que “ens han volgut fer molt de mal, i n’han fet, però el nostre esperit de lluita segueix intacte”. “El repte que tenim davant requereix superar velles estructures, desconfiances, interessos i rancúnies”, assegura.

 

 

Ens han volgut fer molt de mal, i n’han fet, però el nostre esperit de lluita segueix intacte. El repte que tenim davant requereix superar velles estructures, desconfiances, interessos i rancúnies. L’objectiu ho exigeix. Compto amb vosaltres! #RepúblicaCatalana

A post shared by Carles Puigdemont (@carlespuigdemont) on

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa