Puigdemont demana que “cap vot es quedi a casa” perquè Illa “és un perill real”

El president a l'exili adverteix que cal seguir "plantant cara"

El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha advertit aquest dimecres en un míting a Girona que el candidat socialista a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, representa “un perill real”  i ha demanat que es mobilitzi “fins l’últim vot” independentista per evitar que el PSC governi Catalunya. “Si Illa queda davant pot aconseguir, amb la indefinició dels uns i les complicitats dels altres, la presidència”, ha avisat Puigdemont.

El líder de JxCAT ha demanat treballar perquè la victòria de JxCAT sigui “clara “ perquè és el partit que “té l’eficàcia provada per plantar cara”. Puigdemont ha afegit que “no ens podem arronsar” perquè “els temps que vénen no permeten tenir dubtes”. Puigdemont tem l’abstenció per això ha avisat que un vot que es quedi a casa és un vot “que treball pel rival”.

Puigdemont ha insistit en la necessitat de seguir “plantant cara” perquè “els temps que vénen són molt durs” i Catalunya no es pot permetre un Govern que s’arronsi i busqui la comoditat, sinó que estigui “disposat a lluitar l’últim racó de competència per mobilitzar-lo i posar-lo al servei de les persones”.

Comentaris

  Fantasma? 11/02/2021 6:58 pm
  Tú sí que eres un peligro maleteroman, cobarde y embustero que vives del cuento y a cuerpo de rey a costa de los que creen tus mentiras y con el dinero de todos los catalanes, eres un fanático un enfermo.
  Donec Perficiam 11/02/2021 1:37 pm
  El Sr. Illa, el Sr. Iceta i qualsevol personatge del PSC s'ho fan a sobre per tenir el poder de la Generalitat. Des que ho va ser Montilla que ho somnien i tindrien un orgasme si ho aconsegueixen. Per tant, faràn "el que calgui" (he dit el que calgui per si algú ho dubta) per tenir aquest poder. No ho oblideu i voteu voteu voteu però no pas PSC, ni Cs, ni PP, ni VOX i tampoc Comuns (tots aquests són susceptibles de ser hipnotitzats, comprats i sobornats per el Sr. Illa.
  jg 11/02/2021 1:19 pm
  puigdemont tonto no es....le tiene miedo al soso...
  Juli Vert 11/02/2021 8:18 am
  su, es el que teniu els feixistes, que penseu que tots som com vosaltres. pee cert, una mica de cultura, julivert, en Espanyol, es "perejil" amb "j" no fa faltar que wm donis les gràcies. in petó
   sro284 11/02/2021 10:01 am
   Juajuajuajua! Fuigpelmon, tu si que eres un peligro real para las cabezas de tus abducidos. Cruza el Pirineo de los Francos y vente aquí por las Españas! Ne pas peur! Déjate ya de ser un holograma que al final eres más falso que tu indapandansia de 8 segundos! Juajuajuajua
  Un perill illa ?? 11/02/2021 7:23 am
  Siii i tant que es un perill L’Illa , però també es un perill que si us votem amb molta esperança , vosaltres no feu el ens digueu . Des-de el 1-O estem molt escamats , per tant cuideu molt el nostre vot !!!!!!
  RESPONSABILITAT !!!!! 11/02/2021 7:16 am
  Esperem que MHP tingui clar i molt clar que en aquestes eleccions ens juguem la credibilitat del nostre PAÍS . Mes de tres anys a l’exili i molta lluita , amb el nostre reconeixement . Ara volem una etapa seriosa amb un un full de ruta molt ben treballat i segur . Tal i com han passat aquests anys des-de el 1-O , tots votarem amb pinza al nas , per tant demanem a MHP que tingui clar que amb vots no si pot jugar de cap manera , perquè la nostra confiança serà la seva mes gran responsabilitat .
  Votem independència 10/02/2021 10:30 pm
  L'única possibilitat de guanyar a Illa és ERC, ja que té l'únic candidat preparat per ser un bon president de la Generalitat. Això ja ha quedat ben clar en el debat de TV3. Tot seguit s'ha de fer un govern independentista que sigui operatiu, i que compti amb el que poden aportar les formacions que estan pel dret a l'autodeterminació.
  Juli Vert 10/02/2021 8:44 pm
  Puigdemont, tu si que ets un perill, si plantes cara com fins ara, que no ens pasi rès, ens acabaren d'enfosar: déu ens en guardi de vos i dels vostres.
  654
  762
  Respon
   GOMBAU 11/02/2021 12:21 am
   Sr. Peregil.Jo em pensava que els de VOX éreu mes agosarats, però veig que quant us trobeu un demòcrata al davant us cagueu als pantalons. Foteu pena!!
    Juli Vert 11/02/2021 8:20 am
    si, es el que teniu els feixistes, que penseu que tots som com vosaltres. per cert, una mica de cultura, julivert, en Espanyol, es "perejil" amb "j" no fa faltar que em donis les gràcies. un petó
    No va de partits 11/02/2021 6:36 am
    Si vota tothom que no vol l'unionisme a la Generalitat, tindrem un govern independentista. Si no, entrarà victoriosa la repressió que "ens perdonarà" sense que ells hagin demanat perdó

Nou comentari