El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Puigdemont arribarà a Perpinyà divendres
  • CA

Els detalls de l’acte del Consell per la República a Perpinyà de dissabte es van coneixent en comptagotes. Les dificultats d’organització són moltes: no només per la conjuntura política i l’ambient preelectoral, sinó també per els detalls més logístics. La premsa local segueix molt d’a prop l’organització de l’acte i publica aquest dilluns nous detalls. El diari ‘L’Independant’ informa que el president a l’exili, Carles Puigdemont, arribarà a Perpinyà el divendres i que aquest primera dia es desconeix on passarà la nit. El rotatiu assegura que aquesta primera jornada Puigdemont la farà servir per estar en família i per veure persones que fa temps que no ha vist.

Tal i com va avançar ‘El Món’ ahir ‘L’Indepdendant’ també assegura que de moment a l’escenari només hi intervindrà Puigdemont, acompanyat per Toni Comin i Clar Ponsatí. Les seves intervencions, afirma el diari, seran “tres discursos històrics”. Es produiran a les 12 del migdia.

El mitjà nord-català també apunta alguns detalls sobre les zones que s’habilitaran per aparcar i informa que probablement, i a causa de la gran afluència de gent durant el cap de setmana, els comerços de la ciutat podran obrir excepcionalment en horaris que no són els habituals.

L’acte, segons ‘L’Independant’, començarà a les 10 del matí amb actuacions de Raph Dumas i Jean Casagran. Dumas és un discjòquei, que fusiona música tradicional i electrònica.

Fonts del Consell per la República a la Catalunya Nord han informat que dimecres presentaran tots els detalls en una roda de premsa que encara s’ha de convocar.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa