Puigdemont estudia accions legals per la filtració que el vincula amb Rússia

L'expresident diu que les trobades del seu cap d'oficina pretenen "contribuir a la resolució" del conflicte català

Carles Puigdemont, president de la Generalitat a l’exili, estudia emprendre accions legals per la filtració d’un informe de la Guàrdia Civil que el vincula amb Rússia. Arran de la publicació de The New York Times que revela les trobades del cap de la seva oficina com a expresident amb autoritats russes, una informació publicada hores abans a El Món, Carles Puigdemont ha enviat un comunicat aquest divendres en què denuncia que “totes les evidències assenyalen que la informació ha arribat a alguns mitjans abans que s’aixequés el secret de sumari”, per la qual cosa “possiblement s’hagi comès algun delicte de revelació de secrets oficials”.

Al comunicat, Puigdemont defensa les reunions mantingudes per Josep Lluís Alay: “Són perfectament legals i tenen com a objectiu contribuir a la resolució democràtica del conflicte polític entre Catalunya i Espanya”. El president critica que els missatges amb Alay filtrats estan “descontextualitzades de la realitat”. “La revelació de converses privades, que no tenen res a veure amb un delicte, és un instrument més de la guerra bruta que l’Estat Espanyol practica contra Catalunya”, lamenta el president a l’exili.

Puigdemont afirma que les filtracions són “una manipulació”. “Existeixen molts altres missatges sobre situacions polítiques en altres països que s’ometen intencionadament”, apunta.

Comentaris

  No fotis! Ens vols aixecar la camisa amb les armes de l'enemic? Com de baix has caigut! 03/09/2021 2:51 pm
  "Puigdemont podria emprendre accions legals..." I nosaltres podríem emprendre "accions mortals" contra tu, desgraciat, com a venjança justa per la teva traïció en no mantenir la DUI petés qui petés, amb morts -I tant!-, si calia. Ara bé, tens sort que sabem ben bé qui és l'enemic. Tu tan sols acabaràs sent un mort... de gana!, com et mereixes ser, per jugar al pòquer contra els catalans amb catxes imbècils mentre ens hi jugàvem la vida. Si us plau, calla't ja d'una punyetera vegada. Aquest 11-S començarem un nou camí en que tan sols hi cap la DERROTA de l'estat espanyol. I mira que et dic: si hi ha els mort que deies que no volies, millor, però encara millor si els herois ens enduem abans algun fastigós espanyol pel camí.
   Independència 03/09/2021 4:51 pm
   Quin comentari més babau i poca-solta. D'on ha eixit aquest comentarista tant imbècil ? Fart dels comentaristes d'espanyolistes de falsa bandera i també de falsos "independentistes" de nova fornada que semblen ara els més "llestos", els que tinguin més pressa i que ara tot ho troben molt fàcil. Tots plegats foten fàstic. Si molts de catalans ho volem, entre tots aconseguirem la independència, la resta és embolicar la troca per arribar enlloc i llençar pedres a la pròpia teulada, cosa que alguns catalans en saben massa...
   Ricard 03/09/2021 11:46 pm
   Bilis i patriotisme no combinen bé, comentarista.
  Luisnomeacuerdo 03/09/2021 2:52 pm
  Pero te esperamos en los tribunales de tu país, España, no envíes a la marioneta loca de la autopista, que te conocemos ya paleto.
  Doctor Strangelove 03/09/2021 3:29 pm
  Aquest batxiller és carn de Sàlvame! M,encanta! Doc.
  Un 03/09/2021 4:09 pm
  Quina fam de voler inventar historietes, més val que es dediquin a escriure contes potser tindrien millor futur . Si potser hauria d'haver dut la dui endavant, però és molt més honest que qualsevol gc
  Pedro 03/09/2021 4:57 pm
  The New York Times v. Mocho. ¿ Y quién le paga tanto abogado a mocho?
  magrab 03/09/2021 6:11 pm
  "Por la filtració" - quina filtració? Titular tendenciós.
  Ovella esgarriada 03/09/2021 6:50 pm
  Y Puigdemont en una entrevista a la publicación rusa Sputnik en Suiza el 15 de septiembre 2019 pidiendo el levantamiento de las sanciones por parte de la UE hacia Rusia. (hemeroteca Google) Mira tú por donde suena el cascabel.......
  MHP 03/09/2021 8:30 pm
  Ufff a la fi Puigdemont estudiarà quelcom.😂😂😂
  Josep 03/09/2021 11:14 pm
  El Taliban de Waterloo, quan obra la boca puja el pa
  Català 04/09/2021 7:55 am
  M.H. Sr. Puigdemont, no us emboliqueu que encara us acusaran d'un delicte d'odi.
  A este pobre mierda, la UE todavía lo echará de Bélgica. 04/09/2021 9:45 am
  Eso sí, no será necesario que se esconda en un maletero . Y por cierto los viejos corrupgentes, cada vez dejan de estar tan aborregados, empiezan a tener dudas del Mesías.

Nou comentari