El PSOE respon als liberals europeus: "Blanquegen un acord amb un partit que vol deportar"

L'eurodiputada Iratxe García critica que el líder d'ALDE a l'Eurocambra estigui "content" per l'acord entre PP, Cs i Vox i diu que a Brussel·les hi ha "malestar"
Guy Verhofstadt i Albert Rivera | ACN

L'eurodiputada del PSOE Iratxe García ha dit que el líder dels liberals europeus (ALDE), Guy Verhofstadt, "blanqueja un acord amb un partit que vol deportar", referint-se al fet que aquest dijous es va mostrar "content" de veure Ciutadans (Cs) al govern andalús sense fer "concessions" a Vox. Segons ella, el fet que "Cs es pugui convertir en una de les delegacions més grans" d'ALDE, contribueix al posicionament de Verhofstadt. Malgrat els comentaris del líder liberal, García ha dit que a Brussel·les "sí que hi ha malestar" per l'acord i l'auge de l'extrema dreta a l'Estat. En un esmorzar organitzat per l'oficina del Parlament Europeu a Barcelona aquest divendres, l'eurodiputada també ha dit que "a data d'avui no existeix una preocupació creixent de la qüestió catalana" a la UE.Comentaris
Guaita
Potser que aquest grup ALDE deuen tenir els ulls situats a la part baixa de l'esquena. Ho podem pensar per la sèrie de despropòsits que "emanen" constantment.
Ramon
Deportació és el que vosaltres reclameu del president Puigdemont, per poder així empresonar-lo de per vida. Repatriar immigrants il.legals és quelcom del tot lògic i que dóna un missatge contrari a l'efecte crida al que tant tendeix la vostra demagògia populista. Per cert, Obama va fer-ho amb hispanos en quantitats industrials..

envia el comentari