El PSOE promet una Catalunya lliure de peatges

El ministre de Foment destaca la "gran oportunitat" de diàleg que s'obre amb el govern socialista per solucionar el problema català
Un peatge a Catalunya
Un peatge a Catalunya | ACN

Continuen les promeses dels ministres espanyols del PSOE per a Catalunya. Ara, sobre dues qüestions d'especial sensibilitat per als ciutadans i per a les empreses que operen a Catalunya, els peatges i el Corredor Mediterrani. El ministre de Foment, José Luís Ábalos, s'ha compromès aquest dissabte a lluitar pel Corredor Mediterrani i perquè "les concessions dels peatges s'acabin amb la data del seu venciment". A l'escola d'estiu del PSC, el que també és secretari d'Organització del PSOE ha destacat la "gran oportunitat" que s'obre amb el govern de Pedro Sánchez per encetar un diàleg que permeti solucionar el problema entre Catalunya i l'estat espanyol. Per a Ábalos, els socialistes han d'introduir la "política dialogant" i apostar per la "pluralitat" en contraposició a la política d'"unilateralitat".

Comentaris
Tronc
El que han de fer és fotres al cul les seves promeses. Sociates espanyols de merda!!!
PEATGES
NO SE LO CREE NI EL PSC. CATALUNYA LLIURE DE PEATGES!!!
Baixcamper
hahahahahahahahaha!!!!! feia temps que no reia tant. Aquest acudit ni l'enyorat Eugeni!
Això que prometen...
ja ho tenim amb una Catalunya independent. Ara vénen amb collarets de perles de vidre pels indígenes.
Apollaré
Encara hi ha algun imbecil que es cregui els sociates?
crisol
APOYARÉ.......... No s'ho creuen ni ells mateixos.
Si o què?
Són molt de la broma els castellans socialistes
Jordi Comasobirana
Promeses i més promeses, que mai compliran, ja arriben tard
Jo
Uns altres que s'han abonat a dir mentides, son aquells del "apoyaremos", vaja pandilla de feixistes
Perot
Fa anys que no em mamo els dits, una cosa és ser innocent, altre ruc i la tercera imbecil. Doncs cap de les tres, conscient de fa anys i conscient de que tot el que diuen els socialistes és com l'aigua beneïda, igual que les altres, a simple vista no es veu cap diferència. Prou mentir.
Flipo con los separatas
No se creen las milongas de los sociatas(comprensible), ¿Y se creen las gilipolleces de Puigdemont and co.?.....dice uno "eso ya lo tenemos con la independencia".....ufffffffff......
Aureli 1
Molt bé , però no vo!em les molles, HO VOLEM. TOT !! Ni un pas enrera i cap a la república
Robert
També ho prometien l'any 2006, els sociates del PSC i els sociates de l'ERC. Què van fer, Pepe Montilla i el vice-judas Carod, tot just asseguts a la cadira? Augmentar els peatges!
drac2000
Ja, ja, ja, ja, ja, ja... Com es pot creure això amb la quantitat d'interessos que hi ha alderrera !!! Un peatge a l'ombra i despres a descomptar-ho dels pressupostos de la Generalitat per pagar a les concesionaries? Com a la plataforma castor, mes o menys ??
Flipo con el i flipa
El PSOE amb la epoca de felicito ja ens va enredar....
Sí, és clar. Per això l'Estat ha avalat la venda d'acesa als italians, perquè els catalans es moguin lliures d'Alacant a Roma. I amb aquesta venda, com queden els procediments de demanda que pagava la caixa ad aeternum als propietaris de sòl per mantenir paralitzades les obres de la N-340?
Idroij
Jo vull una Catalunya lliure de pesoes pepes i Siudadanus quins collons.
Manel
Ni oblid ni perdò. Viva el Betis y viva una Catalunya Lliure!
Ramon
Allò en què els sociates són cent per cent fiables és en l'incompliment de les seves promeses.

envia el comentari