El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El PSOE no deixa clar si Sánchez assistirà a la taula de diàleg
  • CA

La portaveu del Comitè Organitzador del 40 Congrés del PSOE i viceprimera secretària del PSC, Eva Granados, ha assegurat que “no és tan important qui hi ha a la taula de diàleg com la voluntat d’arribar a acords”, en ser preguntada per si el president Pedro Sánchez hauria de ser a la pròxima trobada. En una roda de premsa des de Ferraz, Granados ha deixat en mans dels executius la configuració dels equips i ha dit que “més enllà de la composició” el que cal és que hi hagi “voluntat de diàleg, negociació i pacte”.

D’altra banda, la dirigent socialista ha dit al president del Govern, Pere Aragonès, que hauran de portar la proposta de referèndum a l’espai de negociació, tot i que aquesta iniciativa “no pot solucionar absolutament res”.Tot plegat, després que Aragonès hagi augurat en una entrevista a TV3 aquest dilluns que Catalunya haurà votat la resolució del conflicte abans del 2030. En aquesta entrevista, Aragonès també ha dit que no concep la taula de diàleg sense Sánchez i l’ha avisat que si no compleix els acords “tot saltarà pels aires”. “No crec que les declaracions públiques ajudin al procés de diàleg”, ha etzibat Granados.

La dirigent socialista ha celebrat que a Catalunya “s’ha inaugurat una nova etapa” i ha afirmat que els socialistes hi han contribuït perquè la nova fase s’emmarqui “en el diàleg, la negociació i el pacte”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: RAMON A a agost 30, 2021 | 16:34
    RAMON A agost 30, 2021 | 16:34
    Ja ni intenten disimular que son una cel lula col laboracionista
  2. Icona del comentari de: Josep a agost 30, 2021 | 19:01
    Josep agost 30, 2021 | 19:01
    T'han donat instruccions dés de Madriz que ho diguessis això o ha sortit de tu?
  3. Icona del comentari de: Anònim a agost 30, 2021 | 19:39
    Anònim agost 30, 2021 | 19:39
    MILLOR NO DIR RES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa