El PSOE descarta que Illa encapçali la llista del PSC a les eleccions

"Tenim un magnífic candidat que és Miquel Iceta", diu Santos Cerdán

El secretari de Coordinació Territorial del PSOE, Santos Cerdán, ha assegurat aquest dilluns que la seva formació no contempla a hores d’ara -“tal com han dit els companys del PSC“- la possibilitat que el ministre de Sanitat, Salvador Illa, esdevingui el candidat del PSC a les eleccions del 14 de febrer. En roda de premsa després de l’executiva del partit, Santos Cerdán ha atribuït els rumors que apunten en aquesta direcció a la dreta. “El ministre Illa està dedicat al 100% a la lluita contra la pandèmia i perquè a Espanya se salvin vides, i a Catalunya tenim un excel·lent candidat que és Miquel Iceta i té tot el suport del PSOE“.

Santos Cerdán també ha atribuït a la normalitat el retorn de Felip VI a Barcelona de la mà del president del govern espanyol, Pedro Sánchez. “És bo reprendre l’activitat” ha apuntat després de justificar –com ha fet el ministre de Justícia, Carlos Campo- el veto del govern espanyol a l’acte del CGPJ per la proximitat de la sentència sobre el president de la Generalitat i la coincidència amb l’1-O.

En tot cas ha atribuït el debat a les forces de la dreta que segons ha apuntat estan fent “un mal favor” a la Casa Reial. “Vull deixar clar que respectar la Constitució és respectar el Rei, i posar el Rei en debats com fa la dreta és un mal favor a la Corona“, ha afegit.

Nou comentari