El PSOE defensa Huerta i diu que ja ha "solucionat" el frau amb Hisenda

La portaveu al Congrés, Adriana Lastra, treu pes a la situació i la compara amb els ministres del PP que "tenien els diners a paradisos fiscals"
Adriana Lastra
Adriana Lastra | Europa Press

La portaveu del PSOE al Congrés, Adriana Lastra, ha defensat el ministre de Cultura, Màxim Huerta, que –segons El Confidencial- va defraudar 218.000 euros a Hisenda entre els anys 2006 i 2008 quan treballava al programa televisiu 'Ana Rosa'. Lastra ha afirmat que ja ha "solucionat" la situació amb el Ministeri d'Hisenda i ha tret pes a la informació. "Fa temps parlàvem de ministres que tenien els diners a paradisos fiscals, ara és un persona que va deduir una cosa que no podia per participar a programes i després ho va solucionar", ha defensat a 'RNE'. Lastra ha afirmat que Huerta donarà les explicacions que calguin també quan comparegui a petició pròpia al Congrés. A 'Onda Cero', Huerta ha avançat que no pensa dimitir per aquest cas i que ja ha tractat aquest assumpte amb el president del govern espanyol, Pedro Sánchez. "No hi va haver mala fe i va haver-hi responsabilitat, no com a ministre sinó com a ciutadà", ha comentat Huerta.

Comentaris
Angelblau
Un ministre Marca espanya
Yo no veo delinquentes ni defraudadores, zolo veo ehpañole y muy ehpañole!
és clar, ja li han descobert el frau i pagat la multa, això no és res per fer de "menistro ehpañó"! només se li descobreixen males maneres, és un defraudador, però com que d'ara en endavant estarà ben alimentat, hem de suposar que no farà cap altra malifeta.
Berta
PP y PSOE la mateixa merda !!!!!
Titot
Comença bé el govern d'Ana Rosa.
JordiP
Sí, puede que este "señor" haya solucionado su problema con Hacienda en su momento. Sin embargo, su deuda con la sociedad, su "limpieza" moral para ser Ministro del Gobierno, no quedará alba NUNCA.
LUIS
Está bien que salga a luz información sobre las actitudes que tienen los ministros " de progreso"para con el fisco de su españa y por ende el respeto que profesan por sostener las pensiones y su compromiso de solidaridad con los "débiles". Mientras estemos los catalanes trabajando para sostener economicamente al estado neofranquista y pagando impuestos para que los vagos españoles estén el bar, Maxim, puedes tuitear contra la independencia, tranquilo.
Fo?aaa
Socialistes, tots sou iguals, com els xorissos PP
Que
Que uns siguin uns corruptes no es excusa per posar defraudados com a ministres.

envia el comentari