El PSC titlla “d’obscurantista” la negociació d’investidura

Eva Granados denuncia la paràlisi que s'ha instal·lat en la política catalana

El PSC s’ha queixat de la paràlisi que segons el seu criteri viu la política catalana. “Ja fa 15 dies que el president del Parlament va ajornar el ple d'investidura, i 15 dies ja comença a semblar una paràlisi institucional" ha denunciat la seva portaveu Eva Granados aquest matí en una roda de premsa en què ha reclamat a Roger Torrent "defensar els drets de tots els diputats, que tenim dret a votar una investidura".

 

Eva Granados, just després de la roda de premsa
Eva Granados, just després de la roda de premsa | Quico Sallés

 

Granados considera que la paràlisi dins el món independentista "no ve ocasionada només per la divergència amb el candidat, sinó també pel tipus de model de país que volen construir". En aquest sentit ha lamentat “l’obscurantisme de les negociacions” i s'ha preguntat si el que es vol restituir "és la Generalitat de l'Estatut d'autonomia o la república catalana que van declarar amb la DUI".


 

 

La diputada del grup Socialistes - Units per Avançar ha lamentat que el comptador de la legislatura no es posi en marxa i ha recordat que ahir el president del grup, Miquel Iceta, va adreçar una carta a Torrent "de la que no hem rebut encara resposta" en la que li demanava una nova ronda de contactes amb els grups per procedir a trobar un nou candidat i poder fer el debat d'investidura, o en cas que no fos possible "decidir quin és el mecanisme parlamentari perquè comencin a córrer els terminis". Per Granados "el President del Parlament deixa sobre la taula les propostes dels diferents grups parlamentaris sense prendre decisions".


 

 

El Recurs a Estrasburg, una "fugida d'estudi"

 

Preguntada sobre la denúncia de Roger Torrent a Estrasburg, Granados ho veu com "una fugida d'estudi". "És una denúncia que no va enlloc, perquè és un tribunal d'última instància". Per Granados "és hora que Roger Torrent pensi, no només en els drets de Puigdemont, sinó en el de tots els diputats i diputades".

 
Comentaris
PSC fatxes pregunta-li al Rajoy perquè no es pot nomenar un president elegit democraticament. Això és l.espanya podrida
Indignat
El PSOE a Catalunya queixant-se que el 155 votat els pari Catalunya. No oblidem
per cuilpa del psc i del pp no es pot investir al S. Puigdemont i ara volen treures las puses de sobre , quin pais tan fastigos
Patetic
Aquets son els del si tu no vas ellos vuelven, i resulta que son el mateix.
Sisco
L'unica paralisi instalada en la politica es la dels socialistes. Felipe Gonzalez diu que s'hauria d'haver aplicat el 155 quan la consulta del 9N. Aixo es patalidi mental, esl socialistes s'han quedat en l'obscuramtisme del franquisme. Cada dia que passa tenen mentalitat mes represosora.
fins als dellonses de la frase
defensar els drets de tots. Aquí els TOTS ja sabem qui són, poc que vareu defensar a tots els ciutadans atonyinats. Poc que defenseu els drets dels catalans, sempre mirant a MD.

envia el comentari