El PSC demana a Aragonès “que no esperi fins l’últim minut”

La portaveu parlamentària del PSC, Alícia Romero, ha demanat aquest dijous al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que “no esperi fins l’últim minut” per assegurar-se un soci amb qui aprovar els pressupostos. La diputada ha reiterat la voluntat que tenen els socialistes catalans de pactar els comptes amb el Govern, i ha arribat a afirmar que no els preocupa que de moment el cap de l’executiu hagi triat seure a negociar amb els comuns, i que hagi col·locat la formació de Jéssica Albiach com a Pla B.

No ens importa“, ha manifestat. Ara bé, ha insistit que, segons el PSC, Aragonès hauria “d’obrir el diàleg amb tothom”, i ha lamentat que el president de la Generalitat no hagi començat a dialogar amb altres formacions fins que la CUP no ha anunciat la seva esmena a la totalitat dels pressupostos. Segons Romero, si el Govern vol fer un “pressupost de país“, hauria de pactar amb el PSC, ja que va ser la formació més votada en les darreres eleccions.

Tot i que Romero no ha avançat si el PSC regalaria la seva abstenció en cas que el Govern fos incapaç de pactar amb algú els pressupostos, sí que ha mostrat el convenciment dels socialistes que cal tirar endavant els comptes de la manera que faci falta. “Tenim uns pressupostos prepandèmics i el país necessita uns comptes del 2022“, ha dit.

Per altra banda, ha lamentat que Aragonès justifiqués aquest dimecres el seu ‘No’ al PSC pel fet de “no compartir model de país“. Així mateix, ha recordat al president de la Generalitat “comparteix independentisme, però no model de país“, i ha assenyalat que si ara mateix el futur dels pressupostos no està assegurat no és per culpa del PSC, sinó perquè Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Catalunya i la CUP no han aconseguit posar-se d’acord.

Comentaris

    mala peça Novembre 18, 2021 | 10:08
    romero el psc, no existeix, el miguel iceta, se'l va carregar per interessos personals. Dit això, del qui empresonen persones innocents, no volem saber res de res. Alicia, si vius en el pais del izetisme, a nosaltres no ens hi veuras
    Jathodire Novembre 18, 2021 | 13:21
    A cagar a la via!, això és que s'hauria de dir a la gentola que va donar per bo un 155 il·legal i d'altres merdes, com ara, empobrir la Generalitat en l’àmbit de préstecs eterns.

Nou comentari