El PSC s’ofereix a Aragonès per negociar els pressupostos: “No posi cordons sanitaris”

Romero situa l'augment de recursos per les famílies vulnerables i per la innovació com a "línies vermelles" del partit

El PSC s’ha tornat a oferir al president del Govern, Pere Aragonès, per negociar els pressupostos de la Generalitat pel 2022. En declaracions a l’ACN, la portaveu dels socialistes al Parlament, Alícia Romero, ha demanat aquest dilluns a Aragonès que “no posi vetos ni cordons sanitaris” als socialistes. La diputada ha situat com a “línies vermelles” del PSC l’augment de recursos per a les famílies vulnerables o en risc de pobresa infantil, i l’aposta per al coneixement i la innovació.

Romero troba “imprescindible” que Catalunya tingui nous pressupostos i veu “obvi” que el Govern explori ara el suport de la CUP. Però si els anticapitalistes en mantenen les reticències, el PSC es torna a oferir per, almenys, parlar dels comptes.

Comentaris

  RAMON A 23/08/2021 1:45 pm
  La sucursaleta ja vol tornar a intoxicar
  Tripartit no, gràcies 23/08/2021 1:56 pm
  Però si no cal, cony ! Els pressupostos, com tot el demés els decideixen a Madrid. Bé, si només es tracta de fer una mica més de comèdia, aleshores no he dit res.
  A LA MERDA 23/08/2021 2:55 pm
  ENTRE VENUTS I BOTIFLERS ANEM ARREGLATS
  Català 23/08/2021 3:24 pm
  Completament d'acord, Tripartit. De que serveixe uns pressupostos- i el què sigui- si, al capdavall, a Madrid els canviaran al seu gust?.
  Mala peça 23/08/2021 4:44 pm
  De la delegacion del psoe a Catalunya, un no pot esperar res de bo. En el seu historial només cal recordar que el seu encara secretario general miguel izeta, va passar de donar suport al dret a decidir, a manifestar-se amb la ultradreta Romero el dia que accepteu la democràcia, el dia que accepteu un referèndum pel dret a decidir, el dia que accepteu la independència de Catalunya, aleshores proposa
  Comun's,crostadrégimen78 23/08/2021 6:18 pm
  Fora franquistas psoeratas de les institucions Cat.

Nou comentari