PSC i Comuns denuncien un “desgavell” que desaconsella que ERC i JxCAT governin junts

Iceta i Albiach s'alien per apuntar que la crisi entre socis aixeca dubtes sobre la idoneïtat d'un Govern igual després del 14-F

L’oposició ha aprofitat la darrera crisi dels socis de Govern per apuntar que ERC i JxCAT no haurien de repetir un executiu de coalició després del 14-F. Durant el ple del Parlament, el líder del PSC, Miquel Iceta, ha lamentat la manca de “responsabilitat” dels membres del Govern per les filtracions de les mesures. “Els ciutadans no es mereixen aquest desgavell; actua amb més responsabilitat l’oposició que el Govern”, ha lamentat Iceta. El líder socialista ha afegit que sap que “moltes vegades les filtracions són inevitables, però del mal que generen no en facin responsables als mitjans, no els pot demanar que deixin d’informar”, ha remarcat Iceta. Pel socialista, si aquest és “el mateix esquema de governació” que es vol reproduir després del 14-F, caldria fer una reflexió perquè la ciutadania no ho mereix, ha dit.

Des dels Comuns, Jèssica Albiach, en la mateixa línia, ha denunciat “l’espectacle” dels socis de Govern que “es dediquen a viure una mena de telenovel·la amb traïdors, intrigues i filtracions, un munt de coses que no són governar”. Albiach ha acusat el Govern de “desgovernar” i “generar més incertesa”. “No sé si són conscients del mal que li estan fent al país, demano que rectifiquin, s’han d’entendre sí o sí fins al 14-F, els demano responsabilitat”. Els Comuns han reclamat al Govern que estiguin “a l’alçada dela gent” i que reflexionin si volen “repetir la coalició” de govern després de les eleccions, cosa que seria poc esperançadora, ha dit Albiach.

Per la seva banda, el líder del PP, Alejandro Fernández, també s’ha sumat a les crítiques denunciat un “desgavell” de gestió i ha posat d’exemple les opinions crítiques que també han expressat l’epidemiòleg Oriol Mitjà, o el president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell. “No sé si tardaran molt en incloure’ls a la lllista interminable de botiflers”, ha ironitzat Fernández.

Comentaris

  Nameless 18/11/2020 12:27 pm
  És clar, ells aconsellen la unitat indivisible d'Espanya, ve-t'ho ací.
  buga 18/11/2020 12:44 pm
  PREGUNTA: els catalans ens mereixem tota aquesta patuleia de Sebrians, Vergesos, Albiacos, Icetes, etc. RESPOSTA: si nosaltres volem, sí, i si nosaltrees no volem, no.
  Ramon 18/11/2020 12:53 pm
  El desastre absolut de gestió és d'ERC. I és amb ERC, precisament, que vosaltres teniu ja acordat de formar govern (amb els sociates, que són els que mouen els fils de tot plegat, a l'ombra per no desgastar el PSOE a Espanya). Si aconseguiu formar el tripartit conxorxat a Can Roures, ja cal que us apresseu a robar diner públic perquè durareu menys que un coet 100% espanyol.
  Per tant, l'independentisme per bandera 18/11/2020 1:07 pm
  i tots a la mateixa llista!
  ximpleta 18/11/2020 2:00 pm
  la kejika albich continua bramant, el seu nou esport preferit. desgavell diu, és clar, ella ho coneix prou bé, és el pa de cada dia dels comunerus, de podem, el poti poti / desgavell és el seu adn
  ⚖ justicia 18/11/2020 5:27 pm
  Dos iguals per avui.
  GAVANENC 18/11/2020 6:59 pm
  Si, es millor Ppsoe-podemos, segur que si.....
  Tripartit no, gràcies 18/11/2020 9:26 pm
  Quina poca paciència aquests xicots ! Pel tripartit us haureu d'esperar a les eleccions del febrer. Mentrestant, recomano infusions de til·la

Nou comentari