El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Primera denuncia arxivada contra Aragonès per l’aval als perseguits del Tribunal de Comptes
  • CA

Arxiu a la primera de canvi. I, a més, per una qüestió processal de calaix. El jutjat número 25 de Barcelona ha arxivat la denúncia presentada per l’entitat espanyolista Convivència Cívica Catalana contra el president Pere Aragonès i membres del Govern pel decret aprovat per poder avalar les sancions del Tribunal de Comptes contra suposats responsables d’Exteriors de la Generalitat durant el 2011 al 2017. La querella es va presentar per un presumpte delicte de malversació. L’instructor, però ha arxivat, perquè la denúncia s’ha dirigit contra persona aforada i li correspondria al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

L’entitat va presentar la querella amb l’argument que les sancions imposades provisionalment no poden ser assumides “de cap manera” per la Generalitat i diu que la “garantia d’indemnitat” -a la qual apel·la l’executiu- “no pot emparar conductes manifestament il·legals, ni l’administració pot assumir el cost de la defensa o fiances dels funcionaris que han actuat de manera il·legal”. Convivència Cívica Catalana apuntava que també instaria “el corresponent procediment” davant el Tribunal de Comptes si es confirma que es dipositen aquests diners.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Traïdor a juliol 21, 2021 | 12:14
    Traïdor juliol 21, 2021 | 12:14
    Traïdor
  2. Icona del comentari de: Civitas a juliol 21, 2021 | 12:17
    Civitas juliol 21, 2021 | 12:17
    Curiós. Quins "noms" que tenen sempre els grupuscles ultres espanyolistes que "operen" al nostre país: "convivència cívica catalana", "ciutadans", "societat civil catalana"... Hi ha ultraespanyols que pensen que amb aquests "noms" manllevats passaran desapercebuts, camuflats i dissimulats ? De convivents, societat, ciutadans ho som tots, no solament els espanyolistes i els espanyols residents. Aquests grupuscles són sens dubte efectes col·laterals del fet que els catalans ens movem i "fem coses" com deia aquell polític, o personatge que feia de polític, espanyol. Si els catalans haguéssim estat assimilats i "vertebrats" per Espanya, submisos i amb "apego" a Espanya, tots aquest grupuscles no existirien. Mentrestant, nosaltres continuem el camí per a fer efectiva la independència.
  3. Icona del comentari de: Sempre avant a juliol 21, 2021 | 12:56
    Sempre avant juliol 21, 2021 | 12:56
    E l tribunal espanyol de xantatge i extorsió de cuentas, és una més de les "activitats" espanyoles, que fomenten la desconnexió i la separació d'Espanya. Som-hi, si molts de catalans ho volem, entre tots farem efectiva la independència.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa