Primàries Catalunya anuncia que de moment té 161 candidats registrats

El moviment prepara una candidatura que "apliqui el mandat del Primer d'Octubre sense excuses i queixes"

El moviment Primàries Catalunya, que configurarà una llista que es presentarà a les eleccions catalanes del 14 de febrer, ha anunciat que 161 persones ja s’han enregistrar per ser candidates. En un comunicat, la plataforma celebra que s’hagin superat les 135 candidatures necessàries per omplir la llista quan encara queda una setmana perquè s’acabi el termini d’inscripcions.

La plataforma, que aposta per fer una llista que “apliqui el mandat del Primer d’Octubre sense excuses i queixes”, està realitzant entrevistes als candidats perquè es presentin i exposin el seu projecte.  Segons Primàries Catalunya, per fer efectiva la independència “cal desbordar l’autonomisme imperant, amb democràcia directa i regeneració de les dinàmiques polítiques que ignoren el principal valor de la democràcia: obeir el mandat del poble que dicta independència”.

El procés de primàries organitzat per aquest moviment unilateralista se celebrarà de finals de novembre a finals de desembre. Concretament, del dia 29 de novembre al 3 de desembre es durà a terme la primera volta de votacions i del 20 al 24 de desembre se celebrarà la segona volta, amb la qual es decidirà l’ordre final de la llista. No caldrà cap militància per votar i el moviment assegura que la llista definitiva, que es publicarà l’últim dia de l’any, “no serà modificada per pactes ni interessos de despatx posteriors”.

Nou comentari