JxCat avisa que negociar amb comuns implica “canviar les regles de joc”

La vicepresidenta i portaveu de Junts per Catalunya, Elsa Artadi, ha avisat aquest dijous el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que començar a negociar els pressupostos amb els comuns implica un “canvi de els regles de joc“. “No és la investidura que nosaltres vam treballar”, ha manifestat en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, en la qual ha reivindicat que la intenció era que aquesta legislatura fos “independentista“, igual que el seu Govern.

És per això que Artadi ha demanat que Aragonès “lideri, reforci i blindi la majoria del 52% i faci la feina que li toca“. Segons informa aquest dijous l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la vicepresidenta del partit de Carles Puigdemont ha recordat que fa mig any el president de la Generalitat va arribar a dos acords, en referència als de la CUP i Junts, i ha afirmat que “no pot ser que els acords li durin només sis mesos“.

Així mateix, ha afegit que els republicans han volgut pactar amb els comuns “des del primer dia“, fins i tot abans d’haver arribat a un acord amb Junts per Catalunya. Ara bé, sí que considera “un gir de guió” que després d’haver pactat amb JxCat i amb els anticapitalistes, ara Aragonès es mostri obert a negociar els pressupostos amb els comuns després de l’anunci d’esmena a la totalitat de la CUP.

Artadi ha opinat que ara Aragonès ha de seguir treballant amb la CUP tot i les diferències ideològiques, i ha recordat que amb els anticapitalistes són els que permeten que la majoria independentista del 52% segueixi viva al Parlament. “Hi ha marge i s’ha de treballar“, ha assegurat, a més de recordar que encara hi ha setmanes de marge fins a la votació final en cas que se superi el primer tràmit, el de les esmenes a la totalitat.

Comentaris

  Jugar brut Novembre 18, 2021 | 12:58
  Artadi en comptes de fer oposició a l'Ajuntament de Barcelona es dedica a fer oposició al Govern de la Generalitat del qual la seva formació política en forma part. Sense assumir cap responsabilitat pot fer-se publicitat. Demostra que no és una persona noble ni fiable.
   Curiós Novembre 18, 2021 | 16:51
   En canvi en Junqueras si, he?
    Si que és curios! Novembre 18, 2021 | 18:07
    Quins càrrecs electes té Junki? Il·luminans corruptgent...
     Ferrovial FORRA JUNQUERAS Novembre 19, 2021 | 07:50
     El parraco junqueras es va forrar mesurant mamelles o estructures d'estat, i ara atracant a la Genersltat amb la QUINQUERIA FERROVIAL Y HERMANO CHORIZON. ERC LLADRES SA
  Elsa Artadi, la vedet de Catalunya Novembre 18, 2021 | 15:11
  Només busca protagonisme, cap compromís, encendre focs... Ens va dir que no volia ser vicepresidenta de la Generalitat perquè tenia molta feina a l'Ajuntament, però no ha renunciat a l'escó i parla més del Govern que de l'Ajuntament. Afany de protagonisme? Voler rebentar el Govern des de dins? Cada dia es confirma més que'ls corruptgents no volen la independència (Fuigpelmón va trigar 8 segons a suspendre la DUI i fugir deixant-ho tot enmerdat), només els interessa governar per tocar cales (sempre cau algun centimet a la butxaca), i per beneficiar als molts militants que viuen dels carrecs a dit sense cap control.
  Erc, putes sotaneres i ferrovials per robar Novembre 18, 2021 | 16:10
  Aragones fent de puta comuna, finalment ha trobat un treball digne. El seu abuelo el va ensenyar a fer de puta franquista
   Os presento al nostrat Sonat! Novembre 18, 2021 | 18:05
   Només insults, cap raonament... Per a ser un País normal també hem de tenir una quota de frikis i sonats. Sumant els trollsÑ i els corruptgents, superem la mitjana europea, potser per això no som un País.
    erc, cada dia més analfabets Novembre 18, 2021 | 19:58
    FERROVIAL tontet, es diu" US presento", no OS, ho entens sotanero mayor del Reino del REY JUNQUERAS. Per militar a erc, cal esser un ANALFABET COM EL PARRACO, sermonets ridiculs de l'evangeli
  Sens dubte Novembre 18, 2021 | 16:50
  ERC sempre ha "negociat" amb la Soraya de torn. Son uns traïdors.
  Ressentida Novembre 18, 2021 | 19:29
  Els de Junts no van deixar que Artadi tingués responsabilitats a la Generalitat, i per això es dedica a fer d'oposició i a criticar el Govern. Sempre va de rondinaire i no aporta res positiu.
  teix Novembre 19, 2021 | 08:17
  A veure, suposem, per un suposat, que s’han elaborat els pressupostos que millor atenen a l’interès real de la gent del país, a tots, siguin quines siguin les diferent preferències polítiques. És molt suposar, però suposem-ho. Malgrat això els grups polítics, que ens representen a tots, en creuen en l’obligació d’oposar-s’hi perquè el consens -el fet d’arribar a entendre’s- canviaria les regles de joc... Que vagin a pastar fang! Si volen, ja trobaran altres cuites i lluites

Nou comentari